Dit is de LG G7 ThinQ: renders gelekt

Het regent notchen in Android land en ook de opvolger van de LG G6 lijkt eraan te moeten geloven. In een opgedoken render van de LG G7 is te zien hoe het toestel vrolijk ronddraait met aan de bovenkant de inmiddels bekende inham.

Notch waarschijnlijker dan niet

Uiteraard zou het zomaar kunnen dat de voorspelling van de render niet uitkomt en dat de LG G7 gewoon mooi recht is aan de bovenkant in plaats van de controversiële inham over te nemen. Maar de kans is groot dat LG er inderdaad voor kiest om de notch te gebruiken voor verschillende sensoren. In de render worden daar de sensor voor de selfiecamera, een omgevingslichtsensor en het oortje om te bellen verstopt.

LG G7 Thinq

Gebruikelijke premium specs

Volgens eerder gelekte informatie zouden gebruikers die toch niet van de notch gediend zijn, het ding kunnen verstoppen door links en rechts van de notch zwart te maken. Dat is tenminste al iets. Verder zou het toestel komen met een 6 inch IPS LCD display met een beeldverhouding van 19:9. Onder de motorkap zou de smartphone uitgerust zijn et een Snapdragon 845 chipset in combinatie met 4GB RAM en 64GB opslagruimte of 6GB RAM en 128GB opslagruimte.

Inclusief headphone jack

Aan de achterkant zou er een dubbele camera zijn met twee 16 megapixel lenzen, waarvan er één waarschijnlijk een groothoeklens is. Uiteraard komt er ook een vingerafdrukscanner bij kijken en headphone jack liefhebbers zullen blij zijn te horen dat het toestel waarschijnlijk nog een 3,55 mm poort heef

Apple binnenkort geen notch meer

De LG G7 zou al heel binnenkort gelanceerd moeten worden. We zullen zien hoe hij eruit ziet met zijn nieuwe notch. Het is de vraag of LG volgend jaar ook weer voor een notch gaat. Apple zou alweer bezig zijn met een manier om de notch juist weer weg te halen.

Via: Inverse

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters