Speel met deze vijf nieuwe features van de LG G7 ThinQ

Onlangs heeft LG zijn nieuwe vlaggenschip de LG G7 ThinQ eindelijk onthuld. Het toestel komt met allerlei nieuwe features en zelfs een paar dingen die we voor het eerst in smartphoneland tegenkomen. Ook kunstmatige intelligentie is uitbundig aanwezig op de telefoon om je met van alles te helpen. Dit zijn de vijf nieuwe features van de LG G7 ThinQ.

Google Lens

De LG G7 ThinQ is de eerste smartphone die meteen wordt gelanceerd met Google Lens, welke samenwerkt met de nieuwste AI- en cameramogelijkheden. Google Assistant en de Google Photos app maken gebruik van de feature en helpen je bij het identificeren van objecten, zoals bezienswaardigheden, boeken, planten en dieren. Daarnaast krijg je meteen ook meer informatie over de objecten. Op 8 mei begint Google’s 1/0 ontwikkelaarsevenement, waar we als het goed is meer te weten komen over Google Lens.

LG G7 ThinQ

Speciale AI knop

Om Google Lens op te roepen is er een speciale knop onder de volumeknoppen verschenen.  Als je hier twee keer op tikt, kun je aan de slag met Google Lens. Tik je er maar één keer op, dan komt Google Assistant op de proppen en kun je met de virtuele assistent babbelen. Ook kun je de knop als een soort walkie talkie gebruiken door hem lang ingedrukt te houden en kun je dan direct tegen Google praten. De microfoon van de smartphone is uitgerust met vernieuwde stemherkenning, waardoor de assistent je spraakopdrachten tot vijf meter afstand nog herkent.

3D geluid met DTS:X

Het nieuwe LG vlaggenschip is de eerste smartphone die gebruik maakt van DTS:X om 3D geluid voor allerlei soorten content te creëren. LG heeft behoorlijk gefocust op de kwaliteit van de audio, aangezien behoorlijk wat mensen hun smartphone gebruiken om muziek mee af te spelen. Zo wordt de binnenkant van het toestel gebruikt als een resonantiekamer om het geluid tot maar liefst tien keer te versterken en om een woofer effect te creëren.

LG G7 ThinQ

Super Bright Display

Iets anders dat nieuw is aan de G7 ThinQ is het 6,1 inch QHD+ display met een 19,5:9 Fullvision schermverhouding en een 50 procent slankere onderrand. LG zet zijn nieuwste LCD technologie Super Bright Display in om voor een helder scherm te zorgen, waarmee je geen last hebt van direct zonlicht.

LG G7 ThinQ

Uitgebreide G7 ThinQ camera

Ook de camera is er op vooruit gegaan bij de LG G7 ThinQ. De AI functies die hun debuut maakten in de LG V30S zien we weer terug maar een stuk uitgebreider. Waar je bij de V30S acht manieren had om je foto’s te maken, heb je bij de G7 ThinQ maar liefst negentien verschillende mogelijkheden. De nieuwe Super Bright Camera feature zorgt er daarnaast ook nog voor dat je zelfs bij weinig licht nog mooie shots kunt maken, zonder dat je beelden pixelachtig worden.

De LG G7 is één van de vele Android toestellen, die de notch van de iPhone X heeft overgenomen. Mocht je dit maar niks vinden, is er gelukkig een app om je daarmee te helen. Met Nacho Notch ben je zo van de inham af.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters