Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken

De LG G7 ThinQ is nauwelijks twee maanden geleden gelanceerd en terwijl LG druk bezig is met de verkoop van het toestel, is de smartphonewereld alweer gefocust op zijn opvolger. Via de bekende tipster Ice Universe, welke het redelijk vaak goed heeft, is het eerste gerucht over de LG G8 ThinQ online opgedoken. Het is een tipje van de sluier en gaat helaas nog niet over spraakmakende features.

LG G8 ThinQ met 4k display

Het gerucht heeft te maken met het display van de LG G8 ThinQ. De smartphonemaker gebruikt sinds de G3 uit 2014 Quad-HD displays, maar zou voor de G8 ThinQ overstappen naar een paneel met een 4k resolutie. Daarmee krijgt het toestel de hoogste schermresolutie die we momenteel op de markt hebben. Vergeleken met een Quad-HD scherm, zou een 4k display wel wat heftiger zijn voor de batterij, dus we hopen natuurlijk dat het scherm gepaard gaat met een grotere batterijcapaciteit of een slimme AI die meehelpt de batterijlevensduur te verlengen.

LG G7 ThinQ

Optimalisatie voor VR-content

Met de LG G7 ThinQ kwam de smartphonemaker al met een extra helder display en het lijkt erop dat er druk wordt verder gewerkt om het scherm nog verder te verbeteren. Er zijn verschillende theorieën over waarom LG over zou stappen op een 4k display. Eén theorie is dat LG hiermee wil concurreren tegen de Samsung Galaxy S10, waarvan wordt verwacht dat het toestel ook een 4k resolutie display krijgt. Een andere reden zou zijn om de smartphone te optimaliseren voor virtual reality content, waardoor het een nieuwe groep gebruikers zou kunnen aantrekken.

We zullen het volgend jaar gaan meemaken een over een paar maanden zouden er weer volop geruchten moeten zijn over het aankomende toestel. In de tussentijd kunnen we ons nog verheugen op de LG V40 ThinQ, welke de krachtigste smartphone van het jaar zou worden in de LG collectie.

Via: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters