'LG gaat de eerste buigbare smartphone wereldwijd verkopen'

Een woordvoerder van LG heeft aangegeven dat de fabrikant bezig is met een wereldwijde introductie van de G Flex. De G Flex is de eerste buigbare telefoon die LG in Korea al op de markt heeft gebracht.

Een woordvoerder van LG Engeland heeft het nieuws bevestigd tegenover Phone Arena. De fabrikant geeft aan dat er nu gewerkt wordt aan een wereldwijde introductie van de G Flex. Daarmee lijkt de fabrikant haar grootst rivaal op dit vlak, Samsung, af te troeven aangezien deze andere Koreaanse fabrikant geen plannen heeft om haar eigen gecurvde smartphone wereldwijd aan de man te brengen. Samsung zal dat op zijn vroegst in 2014 gaan doen.

Onduidelijk is nog wanneer de G Flex naar andere landen zal gaan komen. De kans is groot dat dit ook pas in 2014 zal gaan gebeuren aangezien de fabrikant de productie voor gebogen schermen aan het opschalen is. Hierdoor weet het alleen genoeg schermen te produceren voor haar thuisland Zuid-Korea. Desondanks lijkt LG er van overtuigd dat het de fabrikant gaat lukken om binnen afzienbare tijd haar eerste flexibele smartphone wereldwijd aan de man te brengen.

LG onthult gebogen LG G Flex lg g flex 4 verge super wide 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters