LG GD900 krijgt S-Class UI en ligt rond mei in de winkels

LG heeft tijdens de CTIA Wireless 2009 beurs in Amerika meer informatie losgelaten over de transparante LG GD900. Het toestel is voorzien van de S-Class UI en zal over twee maanden in Europa verkrijgbaar zijn.

LG GD900

Vorige maand lanceerde LG de GD900 op het Mobile World Congress. De GD900 is het eerste toestel dat een doorzichtig toetsenbord heeft en dat daarnaast ook voorzien is van touchtoetsen. Inmiddels is in Amerika de CTIA Wireless 2009 beurs aan de gang, een soort Cebit maar dan voor Amerika en omstreken. LG heeft op de beurs bekendgemaakt dat de GD900 op dezelfde S-Class UI zal gaan lopen als de LG Arena. De GD900 is een tri-band toestel dat de beschikking heeft over UMTS en HSDPA. Daarnaast kan er een micro-sd-kaartje in en ondersteunt het uiteraard ook Bluetooth. Het toestel is slechts 13,4 millimeter dik en 5 centimeter breed. Over de lengte kunnen we nog melden dat hij 10 centimeter lang is.

LG heeft daarnaast ook bekendgemaakt dat de GD900 rond mei in de winkels zal liggen voor een prijs rond de 450 euro. Volgens LG zal het toestel ook in Nederland rond die tijd te koop zijn. De LG Arena moet ergens in april al leverbaar worden in ons land voor een prijs rond 500 euro in de winkels.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters