LG geeft Android 2.3 vrij voor de Optimus 2X Speed

Fabrikant LG heeft de Android 2.3-update vrijgegeven voor de simlockvrije Optimus 2X Speed. De LG Optimus 3D Speed en de LG Optimus Black zullen eind november de update tegemoet kunnen zien.

De update is door LG via de Facebook-pagina van de fabrikant aangekondigd. Volgens LG kunnen alle simlockvrije varianten van de Optimus 2X Speed vanaf vandaag de Android 2.3-update binnen halen. Onduidelijk is nog of de update alleen het 2.3 OS naar de telefoon brengt, of ook nog andere verbeteringen van LG zelf. Volgens LG Nederland kan het nog wel eventjes duren alvorens de update echt vrij gegeven wordt in Nederland.

Naast de Optimus 2X Speed kunnen ook de Optimus 3D Speed en de Optimus Black een update verwachten. Vanaf 21 november zal de Optimus 3D Speed aan de beurt zijn volgens LG. Een paar dagen later, op 28 november, zal ook de Optimus Black kunnen gaan genieten van Android 2.3.

De Android 2.3-update heeft bijna een half jaar op zich moeten laten wachten bij LG. De fabrikant zou de update al in april gaan vrijgeven maar dat is door onduidelijke redenen vertraagd. LG heeft eerder al laten weten dat het momenteel nog onderzoekt of het Android 4 naar haar huidige smartphones gaat brengen.

LG Optimus 2X Speed

 

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

headphone jack Samsung Galaxy S7 Edge kopen Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S7(Edge) krijgt eindelijk Android Oreo! lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters