LG geeft de LG GW620 een Android-update naar versie 1.6

LG Frankrijk heeft op haar Twitter-kanaal aangegeven dat de LG GW620 officieel een update zal gaan krijgen naar Android 1.6. Het blog van LG rept echter nog niet over de mogelijke update voor LG’s eerste Android-telefoon.

LG GW620

LG heeft op haar Franse Twitter-kanaal melding gemaakt van een update voor de onlangs uitgebrachte GW620. Volgens de boodschap die op Twitter te lezen valt krijgt de GW620 officieel een update naar 1.6. De kans lijkt hiermee kleiner te worden dat de producent ook een 2.1-update zal gaan vrijgeven voor het toestel aangezien LG er niet om bekend staat dat het vaak een firmware-update vrijgeeft voor haar telefoons. De producent heeft nog niet gemeld wanneer de update komt en hoe deze geïnstalleerd dient te worden.

Toen All About Phones in Korea was bij LG wist de producent te melden dat er mogelijk een update vrijgegeven zou gaan worden voor de GW620. Nu lijkt de update er dan toch officieel aan te komen. LG wist daarnaast te melden dat in april meer Android-nieuws van de producent zou gaan verschijnen. Onze review van de LG GW620 kun je hier terug lezen.

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-endsmartphones van dit voorjaar lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Google Instant Apps

Instant Apps: Google Play laat je nu games spelen zonder installatie lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters