LG geeft eerste data vrij voor haar Jelly Bean-update

LG heeft bekend gemaakt wanneer de LG Optimus G over Android 4.1 gaat beschikken. De fabrikant laat echter niet los of ook de 4X HD van het nieuwe OS van Google kan gaan genieten.

Fabrikant LG lijkt nog steeds grote moeite te hebben met haar Android-updates. In een persbericht in Korea laat de fabrikant weten dat de nieuwe Optimus G in december over Android 4.1 zal gaan beschikken middels een update. Echter lijkt de fabrikant haar huidig vlaggenschip, de Optimus 4X HD, al glad vergeten te zijn. De Koreaan maakt namelijk nergens melding van wanneer dat toestel over de laatste variant van Android zal gaan beschikken.

LG laat wel weten dat de update ook een paar apps en het UI zal verbeteren. Deze zullen gelijk worden aan die van de huidige Optimus G interface voor andere toestellen. Het gaat hier dan met namen op de Optimus Vu en de Optimsu LTE II die alleen in Korea beschikbaar zijn. Desondanks ziet het er voorlopig niet naar uit dat LG andere toestellen van Android 4.1 zal gaan voorzien, daar waar de Optimus 4X HD technisch gezien nagenoeg gelijk is aan de Optimus G en moeiteloos het nieuwste OS van Google zou kunnen gaan draaien.

LG Optimus 4X HD 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. rido45 -

  Volgens medewerker lg krijgt de 4 x HD wel een update. Lees de chat.
  Chat Transcript Tijdstip van de Chat:

  10/22/2012 6:59:02 PM

  Duur van de Chat: -05:44:12

  LG Customer Service:

  Rick Van Dongen

  Gechat met: Lorenzo

  6:59 PM Lorenzo: Goedendag, Rick Van Dongen. Welkom bij LG Electronics Live Chat. 6:59 PM Rick Van Dongen: Hoi,

  6:59 PM Lorenzo: Goedendag, welkom bij LG Electronics Live Chat. Waar kan ik u mee van dienst zijn? 7:00 PM Rick Van Dongen: IK kreeg een mail na mijn verzoek wanneer er een updat naar 4.1 kwam voor de 4 x HD. Mijn eerste mail gaf men het antwoord dat dit januari 2013 was. Is dit zo 7:00 PM Rick Van Dongen: Tweede mail bleek dat dit niet het geval was en het niet zeker is. 7:01 PM Rick Van Dongen: Dat zal toch niet waar zijn een gsm van nog geen half jaar oud die geen update krijgt 7:01 PM Lorenzo: Ik zal dit meteen voor u uitzoeken meneer van Dongen 7:01 PM Rick Van Dongen: OKe

  7:01 PM Lorenzo: Welk type model heeft u ? 7:01 PM Rick Van Dongen: P880

  7:03 PM Lorenzo: Graag een moment geduld alstublieft. Ik ga dit voor u uitzoeken bij de technische afdeling 7:03 PM Rick Van Dongen: IK wacht

  7:03 PM Lorenzo: Ik dank u voor uw begrip 7:06 PM Lorenzo: Ik bedank u voor uw begrip meneer van Dongen 7:08 PM Rick Van Dongen: Nog geen nieuws?

  7:09 PM Lorenzo: Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer er een firmware beschikbaar is naar versie 4.1 7:09 PM Rick Van Dongen: Ok maar komt die er wel?

  7:10 PM Lorenzo: Die komt er wel in het 1e kwartaal 7:10 PM Rick Van Dongen: Oke bedankt voor het antwoord.. 7:10 PM Lorenzo: Mijn excuses voor het ongemak

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters