LG geeft foto's vrij van de LG BL40 die voorzien is van een 21:9-scherm

LG heeft vandaag de eerste echte officiële foto’s van de LG BL40 Chocolate vrijgegeven. Het toestel heeft een 21:9-scherm en zal daarnaast beschikken over een 5-megapixelcamera.

Volgens Engadget heeft LG vandaag de eerste echte foto’s van de LG Chocolate vrijgegeven. Het toestel, dat eigenlijk rugnummer BL40 draagt, is de eerste telefoon die een 4-inch touchscreen heeft met een 21:9-verhouding. Het toestel is inmiddels al veelvuldig uitgelekt en enkele weken gelden kwam er ook een video naar buiten die bijna alle aspecten van het toestel liet zien. Zo weten we dat de BL40 een 5-megapixelcamera krijgt met autofocus en dat het scherm is gemaakt van gehard glas. Het toestel is daarnaast voorzien van een ‘active Flash UI’ als OS en ook zaken als HSDPA, Wi-Fi en aGPS zullen terug te vinden zijn op het toestel.

LG liet al eerder weten dat het toestel in augustus verkocht zal gaan worden voor een nog onbekende prijs. Onduidelijk is nog wanneer LG de volledige specificaties gaat vrijgeven en het toestel helemaal aangekondigd zal gaan worden. Maar met het vrijgeven van deze foto’s kan dat niet lang meer duren.

LG BL40 Chocolate

 

LG BL40 Chocolate

 

LG BL40 Chocolate

 

Bron: LG

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters