LG geeft gratis G Watch weg bij een G3 in Duitsland

Fabrikant LG heeft in Korea een aanbieding lopen waarbij de consument een gratis G Watch kan scoren zodra hij een nieuwe G3 aanschaft. De combideal kost 549 euro in Duitsland, wat de adviesprijs is van de LG G3.

De LG G3 is vanaf 1 juli in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 549 euro. Het toestel is momenteel ook voor rond deze prijs te vinden op verschillende webshops. In Nederland wordt het toestel echter geleverd met een Quick Circle Case, maar in Duitsland gaat LG een stapje verder. De net aangekondigde G Watch, die op Android Wear draait, wordt voor de adviesprijs van de G3 standaard mee geleverd met het toestel, zo meldt Mobiflip.

Het gaat hier wel om de normale variant van de LG G3 die over 16GB interngeheugen beschikt en 2GB aan ram. Desondanks lijkt LG de strategie van Samsung te volgen aangezien deze concurrent een Gear Fit standaard mee levert bij haar Galaxy S5 in Nederland. Onduidelijk is nog of LG de zelfde plannen heeft in ons land voor deze smartwatch in combinatie met een G3.

Eerder op de dag wist LG Nederland officieel de G Watch te presenteren aan de Nederlandse pers. Onduidelijk is nog wanneer het product echter in Nederland verkrijgbaar zal zijn en tegen welke prijs.

Update op 27/6/2014 om 14:00 uur:

LG heeft in Nederland exact de zelfde actie als in Duitsland. Klanten die bij Vodafone of BelCompany een LG G3 aanschaffen, krijgen volgens LG een gratis G Watch cadeau. Meer informatie op de website van LG.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

LG G3 G Watch 
Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters