LG geeft gratis G Watch weg bij een G3 in Duitsland

Fabrikant LG heeft in Korea een aanbieding lopen waarbij de consument een gratis G Watch kan scoren zodra hij een nieuwe G3 aanschaft. De combideal kost 549 euro in Duitsland, wat de adviesprijs is van de LG G3.

De LG G3 is vanaf 1 juli in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 549 euro. Het toestel is momenteel ook voor rond deze prijs te vinden op verschillende webshops. In Nederland wordt het toestel echter geleverd met een Quick Circle Case, maar in Duitsland gaat LG een stapje verder. De net aangekondigde G Watch, die op Android Wear draait, wordt voor de adviesprijs van de G3 standaard mee geleverd met het toestel, zo meldt Mobiflip.

Het gaat hier wel om de normale variant van de LG G3 die over 16GB interngeheugen beschikt en 2GB aan ram. Desondanks lijkt LG de strategie van Samsung te volgen aangezien deze concurrent een Gear Fit standaard mee levert bij haar Galaxy S5 in Nederland. Onduidelijk is nog of LG de zelfde plannen heeft in ons land voor deze smartwatch in combinatie met een G3.

Eerder op de dag wist LG Nederland officieel de G Watch te presenteren aan de Nederlandse pers. Onduidelijk is nog wanneer het product echter in Nederland verkrijgbaar zal zijn en tegen welke prijs.

Update op 27/6/2014 om 14:00 uur:

LG heeft in Nederland exact de zelfde actie als in Duitsland. Klanten die bij Vodafone of BelCompany een LG G3 aanschaffen, krijgen volgens LG een gratis G Watch cadeau. Meer informatie op de website van LG.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

LG G3 G Watch 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Android O

Poll: op welke versie van Android draait jouw smartphone? lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Telecomawards

Deze onmisbare features hebben Android en iOS (nog) niet van elkaar gejat lees verder

Draadloos opladen niet op tijd klaar voor lancering 2017 iPhones lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung Galaxy Note 8 cases tonen design toestel lees verder

Android 7.1.1 Nougat

Sony begint met uitrollen Android 7.1.1 Nougat naar flink aantal Xperia toestellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters