LG geeft video vrij van de LG Optimus 3D

Producent LG heeft een video vrijgegeven van de Optimus 3D. In de video is niet alleen de smartphone te zien die al eerder uitgelekt was, LG liet ook al eerder weten dat 3D-afbeeldingen zonder bril waargenomen kunnen worden met de smartphone.

LG lijkt in 2011 helemaal terug van weggeweest en zelfs het voortouw te gaan trekken als het gaat om nieuwe technologie. De producent lijkt in haar eentje de 3D-technologie op smartphones te willen gaan introduceren en doet dat gelijk zonder een benodigde brilletje.

Nadat All About Phones het bestaan van de Optimus 3D wist te onthullen, duurde het niet lang alvorens de producent zelf met een verklaring kwam over het toestel. LG wist dan ook te bevestigen dat er daadwerkelijk een Optimus 3D tijdens het Mobile World Congress aangekondigd zal gaan worden. Daarnaast zal dit de eerste smartphone zijn die wereldwijd op de markt zal gaan komen waarmee 3D-beelden zonder bril waargenomen kunnen worden middels het scherm.

Nadat ook al een afbeelding van deze Optimus 3D gelekt was heeft LG nu een teaser video naar buiten gebracht waarin het toestel in volle glorie te zien is. Daarnaast worden de specificaties nogmaals onderschreven zoals een dual-core processor, Android 2.3, en dual-channel RAM. Eerder werd al duidelijk dat de Optimus 3D een 4.3-inch scherm zal gaan krijgen, HDMI, DLNA en uiteraard een 3D-camera.

De smartphone zal volgende maand op 14 februari officieel worden gemaakt tijdens het het Mobile World Congress. De persconferentie van LG zal live door All About Phones worden verslaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL: prijzen, design en specificaties gelekt lees verder

OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters