LG geeft video vrij van de LG Optimus 3D

Producent LG heeft een video vrijgegeven van de Optimus 3D. In de video is niet alleen de smartphone te zien die al eerder uitgelekt was, LG liet ook al eerder weten dat 3D-afbeeldingen zonder bril waargenomen kunnen worden met de smartphone.

LG lijkt in 2011 helemaal terug van weggeweest en zelfs het voortouw te gaan trekken als het gaat om nieuwe technologie. De producent lijkt in haar eentje de 3D-technologie op smartphones te willen gaan introduceren en doet dat gelijk zonder een benodigde brilletje.

Nadat All About Phones het bestaan van de Optimus 3D wist te onthullen, duurde het niet lang alvorens de producent zelf met een verklaring kwam over het toestel. LG wist dan ook te bevestigen dat er daadwerkelijk een Optimus 3D tijdens het Mobile World Congress aangekondigd zal gaan worden. Daarnaast zal dit de eerste smartphone zijn die wereldwijd op de markt zal gaan komen waarmee 3D-beelden zonder bril waargenomen kunnen worden middels het scherm.

Nadat ook al een afbeelding van deze Optimus 3D gelekt was heeft LG nu een teaser video naar buiten gebracht waarin het toestel in volle glorie te zien is. Daarnaast worden de specificaties nogmaals onderschreven zoals een dual-core processor, Android 2.3, en dual-channel RAM. Eerder werd al duidelijk dat de Optimus 3D een 4.3-inch scherm zal gaan krijgen, HDMI, DLNA en uiteraard een 3D-camera.

De smartphone zal volgende maand op 14 februari officieel worden gemaakt tijdens het het Mobile World Congress. De persconferentie van LG zal live door All About Phones worden verslaan.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters