LG geeft video vrij van nieuwe Black Label Chocolate-telefoon

Nadat LG vorige week de eerste plaatjes had vrijgegeven van haar BL40-telefoon is vandaag de eerste video naar buiten gekomen. In de video is goed te zien hoe het toestel eruit gaat zien.

LG heeft een video middels YouTube laten uitlekken waarop de nieuwe BL40 Chocolate-telefoon in volle glorie te zien is. Eerder gaf LG als de eerste plaatjes vrij van het toestel maar nu weten we ook hoe het toestel er helemaal uit gaat zien. Zoals verwacht krijg het toestel een breedbeeld-scherm waardoor het gehele toestel een langwerpig uiterlijk heeft mee gekregen. Uit de video is op te maken dat er een 4-inch Touchscreen scherm op het toestel zit met gehard-glas. Daarnaast zit er een zogenaamd ‘active Flash UI als OS op de BL40. Verder zullen er specificaties als HSDPA, Wifi en aGPS terug te vinden zijn op het toestel.

LG liet al eerder weten dat het toestel in augustus verkocht zal gaan worden voor een nog onbekende prijs. Naar verwachting zal LG het toestel nog deze week officieel uit de doeken doen.

LG BL40 Chocolate

 

LG BL40 Chocolate

 

LG BL40 Chocolate

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters