LG gooit de KU580 in de Europese markt

LG heeft deze week de lang verwachtte 3G versie van de Chocolate gelanceerd, de KU580. Met zijn nieuwe specs en groter scherm moet het een waar genot zijn om op het internet te surfen.

De LG KU580 is een Chocolate model, dus met de verlichtte touch-keys, maar dan met een 2 inch widescreen display en 3G (UMTS) voor goed leesbaar- en snel mobiel internet. Niet onbelangrijk voor een toestel dat volgepropt wordt met de nodige Google Applicaties. Voorgeïnstalleerd op de LG-KU580 is een aantal Google-applicaties, zoals Google search, Google mail en Google maps. Deze kun je met slechts één druk op de knop opstarten.

Het toestel heeft een 2 inch display met een resolutie van 320 x 240 pixels en 256k kleuren, een 2 megapixel camera, een microSD-kaartslot, 45MB geheugen, Bluetooth 2.0, een FM-radio, USB en een VGA-camera voor videobellen.

Hij zal (voorlopig) alleen via Vodafone op de markt gebracht gaan worden. In Italie en Frankrijk is de ‘LG Google Chocolate’ zelfs al verkrijgbaar en binnenkort volgen ook Duitsland en de rest van Europa.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters