LG: “Ice Cream Sandwich komt naar de LG Optimus 2X Speed”

Fabrikant LG heeft via Facebook gemeld dat de twee top-smartphones van 2011 zeker Android 4.0 tegemoet kunnen gaan zien. De fabrikant laat weten dat het momenteel een planning aan het maken is voor de release van de update.

LG ontkent dan ook met klem dat het geen update zal gaan uitbrengen zoals eerder gemeld, aldus de fabrikant in een Facebook post. Volgens LG kloppen de geruchten niet en is de fabrikant momenteel bezig om een planning te maken voor Android 4.0. De fabrikant zal dan ook de LG Optimus 2X Speed gaan voorzien van Android 4.0, al wil de fabrikant niet kwijt wanneer dat zal gaan gebeuren.

Ook andere high-end smartphones van LG zullen volgens de fabrikant de ICS-update tegemoet kunnen gaan zien. LG laat niet los om welke telefoons het hier gaat, maar de kans is groot dat de Optimus 3D Speed en de Optimus Black ook Android 4.0 zullen krijgen. LG liet eerder al los dat het bedrijf is begonnen met het uitrollen van de Android 2.3-update voor zijn smartphones.

Android Ice Cream Sandwich 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Ikke -

  En wat heb ik gezegd? Is meer dan logisch lijkt me. Vond het ook al raar dat bericht want nieuwe toestellen enook recente krijgen normaal gewoon altijd een nieuwe uopdate als die beschikbaar is. Dus zag ook al niet in waarom de Optimus 2x speed daar een uitzondering op zou zijn.
  Bovendien verwachten bezitters dat gewoon.

   1. Maarten -

    Daan,
    Prima, maar dit bericht is bijna twee weken oud. In die twee weken heb ik dus niets gemist, maar heeft HTC ook weinig of niets laten weten omtrent een update naar 4.0. We wachten af…en hou jullie in de gaten!;)

   2. Eise -

    Je kan op je klompen voelen dat de recente toptoestellen als alle variaties van de Sensation en ook de Evo 3D gewoon ICS krijgen.

Whatsapp

Vijf redenen waarom Whatsapp zo groot heeft kunnen worden lees verder

Facebook Messenger Lite

Zo installeer je een veel zuinigere en lichtere versie van Facebook Messenger lees verder

Snapchat Custom Stories

Snapchat krijgt update met Custom Stories feature lees verder

Fidget Spinner Finger Spinner

Dit is de beste Fidget Spinner app voor op je smartphone lees verder

messenger apps

Waarom je geen foto’s met WhatsApp moet delen: kwaliteit vergeleken lees verder

Fuchsia logo

Fuchsia gaat Android (nog) niet vervangen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters