LG: “Ice Cream Sandwich komt naar de LG Optimus 2X Speed”

Fabrikant LG heeft via Facebook gemeld dat de twee top-smartphones van 2011 zeker Android 4.0 tegemoet kunnen gaan zien. De fabrikant laat weten dat het momenteel een planning aan het maken is voor de release van de update.

LG ontkent dan ook met klem dat het geen update zal gaan uitbrengen zoals eerder gemeld, aldus de fabrikant in een Facebook post. Volgens LG kloppen de geruchten niet en is de fabrikant momenteel bezig om een planning te maken voor Android 4.0. De fabrikant zal dan ook de LG Optimus 2X Speed gaan voorzien van Android 4.0, al wil de fabrikant niet kwijt wanneer dat zal gaan gebeuren.

Ook andere high-end smartphones van LG zullen volgens de fabrikant de ICS-update tegemoet kunnen gaan zien. LG laat niet los om welke telefoons het hier gaat, maar de kans is groot dat de Optimus 3D Speed en de Optimus Black ook Android 4.0 zullen krijgen. LG liet eerder al los dat het bedrijf is begonnen met het uitrollen van de Android 2.3-update voor zijn smartphones.

Android Ice Cream Sandwich 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Ikke -

  En wat heb ik gezegd? Is meer dan logisch lijkt me. Vond het ook al raar dat bericht want nieuwe toestellen enook recente krijgen normaal gewoon altijd een nieuwe uopdate als die beschikbaar is. Dus zag ook al niet in waarom de Optimus 2x speed daar een uitzondering op zou zijn.
  Bovendien verwachten bezitters dat gewoon.

   1. Maarten -

    Daan,
    Prima, maar dit bericht is bijna twee weken oud. In die twee weken heb ik dus niets gemist, maar heeft HTC ook weinig of niets laten weten omtrent een update naar 4.0. We wachten af…en hou jullie in de gaten!;)

   2. Eise -

    Je kan op je klompen voelen dat de recente toptoestellen als alle variaties van de Sensation en ook de Evo 3D gewoon ICS krijgen.

Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

Samsung Dual Messenger

Dit brengt Android Oreo naar de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters