LG introduceert haar eerste HD quadcore-smartphone: LG Optimus 4X HD – Advertorial

De LG Optimus 4X HD is een smartphone die werkelijk op elk terrein verrast: of het nu gaat om snelheid, beeldkwaliteit, batterijduur of om nieuwe en handige features.

1. Supersnel: 1,5 GHz quad-core Nvidia Tegra 3 processor voor supersnelle prestaties.
2. Haarscherp: 4,7 inch True HD IPS display voor kleurecht en haarscherp beeld zelfs in zonlicht
3. Ultra zuinig: krachtige 2150 mAh batterij voor extra lang gebruiksplezier
4. Quick Memo™: gemakkelijk en snel delen van informatie

Supersnel: vijfde kern voor buitengewone prestaties
De Optimus 4XHD is voorzien van NVIDIA’s 4-PLUS-1™ quad-core mobile processor, de Tegra® 3, die gebruikmaakt van een vijfde kern voor efficiënt energieverbruik en buitengewone prestaties. Afhankelijk van de energieperformance die nodig is, past de Optimus 4XHD het aantal processoren dat het gebruikt aan. Voor een maximale prestatie zet Tegra® 3 alle vier de kernen in, terwijl voor minder energie-eisende taken minder cores worden ingezet. Uniek aan de Optimus 4XHD is dat het toestel in de stand-bystand overschakelt naar de vijfde, batterij-besparende kern. Dit zorgt voor optimale snelheid en energiezuinigheid.

Krachtigste batterij onder de smartphones
De 2.150 mAh-batterij maakt gebruik van geavanceerde SiO+-technologie voor een hogere energiedichtheid. Dankzij deze technologie kan het toestel krachtigere prestaties leveren en heeft het een langere batterijduur, zonder dat het toestel aan volume toeneemt. Door de Eco Mode wordt het mogelijk zelf invloed uit te oefenen over het energieverbruik van je smartphone.

Extreem helder beeldscherm
Het 4.7-inch True HD IPS display van de Optimus 4XHD levert een bijzonder heldere kijkbeleving met een resolutie van 1280 x 720 en een pixeldichtheid van 313ppi. Dankzij de hoge resolutie van het beeldscherm geeft de Optimus 4XHD 100% kleurechtheid en een haarscherpe beeldkwaliteit. Het Stripe RGB IPS paneel kan een betere reproductie maken van wit, waardoor tekst scherp en strak wordt weergeven en beter leesbaar is.

Quick Memo™ en andere geavanceerde multimedia functies
Eén van de nieuwe functionaliteiten in de Optimus 4XHD is Quick Memo™. Quick Memo™ is geen app, maar is als functie geïntegreerd in het besturingssysteem van de Optimus 4XHD. Hierdoor kan het worden geactiveerd binnen elke afzonderlijke applicatie. Gebruikers kunnen hiermee memo´s of opmerkingen plaatsen op schermafbeeldingen en deze opslaan of delen met anderen. Zo kan je bijvoorbeeld een opmerking op een foto of nieuwsartikel schrijven en dit in zijn geheel doorsturen. In de Quick Memo™-versie op de Optimus 4XHD kunnen URL’s in memo’s direct verbinding maken met internetpagina’s.

Media Plex™ is een reeks softwarefunctionaliteiten die de beeldkwaliteit en het afspelen van video’s op de smartphone naar een niveau brengen dat tot nu toe alleen mogelijk was op een pc of laptop. Een aantal van de innovatieve functies van Media Plex™ zijn Fingertip Seek en Live Zooming. De geavanceerde 8.0MP BSI sensorcamera van de Optimus 4XHD bevat een functie waarmee gebruikers de beste opname kunnen selecteren en foto’s kunnen opslaan die gemaakt zijn net voor het indrukken van de ontspanknop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters