Nieuwe LG K7 en K10 speciaal bedoeld voor jongeren

LG heeft vandaag twee nieuwe smartphones aangekondigd op de CES-beurs in Las Vegas. De K7 en K10 zijn budgetsmartphones met een focus op de jonge gebruiker.

Design

Met de K-serie houdt LG vooral rekening LG-K-Series---White-K10_-Black-K7met het uiterlijk van de toestellen. Volgens de fabrikant is dit één van de belangrijkste aspecten van een toestel. De twee toestellen hebben allebei hetzelfde ontwerp. De knoppen zitten, zoals je van LG kunt verwachten, aan de achterkant. Volgens het bedrijf is dit een sleutelfactor in het design en kan het 2.5D-glas mooi om de voorkant heen krullen.

Naast het design is ook rekening gehouden met de belangrijkste functies voor jongeren. Volgens LG zijn dit vooral multimediafuncties, zoals een mooi scherm, een goede speaker en goede applicaties hiervoor.

Specificaties

LG heeft met de release een aantal specificaties naar buiten gebracht, maar erg duidelijk zijn die niet. Dit komt omdat er per toestel meerdere varianten komen. Wij hebben LG twee keer gebeld, maar het is nog onduidelijk welke uitvoering van welke smartphone bijvoorbeeld welke processor en hoeveelheid werkgeheugen krijgen. Daarover is nog geen opheldering gekomen.

LG K7

De K7 is de goedkopere variant van de twee nieuwe LG-smartphones en deze telefoon heeft twee varianten. De ene variant ondersteunt 4G-internet, de andere niet. Het scherm is een 5-inch FWVGA-paneel met een resolutie van 854×480 pixels. Verder heeft de batterij heeft een inhoud van 2125 mAh en de K7 draait op Android 5.1 Lollipop. Specificaties over de processor, werkgeheugen en opslaggeheugen is nog onbekend.

LG K10

De K10 is de duurdere variant uit de K-serie. Dit toestel heeft drie varianten. Dit zijn twee lte-toestellen en één met alleen 3G. Zoals we al eerder meldden zijn de specificaties niet al te helder, maar het dit is wel zeker. Het toestel heeft een 5,3 inch HD-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Verder heeft het toestel een 2300 mAh-batterij en draait ook dit toestel op Android 5.1 Lollipop.

Wanneer de toestellen in Nederland op de markt komen is nog onduidelijk. Ook de prijs is nog niet bekend gemaakt door LG.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters