LG introduceert viertal nieuwe X-smartphones

LG heeft vandaag een viertal nieuwe smartphones toegevoegd aan de X-serie. Het betreft de X Style, X Power, X Mach en X Max. Het is slechts enkele maanden geleden dat LG de eerste X-telefoons presenteerde.

LG X Style

De X Style is waarschijnlijk de goedkoopste van de vier. Het toestel heeft een 5,3 inch HD-scherm van 1280×720 pixels. Het hart van het toestel is een Qualcomm Snapdragon 410-processor die ondersteund word door 1,5 GB aan werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen. Er zit een 2100 mAh-batterij in die goed is voor een volledige dag aan gebruik. De camera’s bevatten een 8-megapixelsensor aan de achterkant en een 5-megapixelsensor aan de voorkant. Deze getallen duiden op een degelijke midranger.

LG X Power

LG X
LG X Mach en X Power

Zoals de naam al verraad draait het bij de X Power vooral om de batterij. Het toestel heeft een 4100 mAh-batterij aan boord waarmee je lang kunt doen. Verder heeft de smartphone een 5,3 720p-scherm en een MediaTek MT6735-processor. Er zit 2 GB werkgeheugen in en 16 GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Aan de achterkant van het toestel zit een 13-megapixelcamera en aan de voorkant zit een 8-megapixel selfiecamera.

LG X Mach

De LG X Mach is een flinke stap omhoog vanaf de vorige toestellen. Het toestel bevat een 5,5 inch Quad HD-scherm en een 3000 mAh-batterij. Verder zit er een Qualcomm Snapdragon 808-chipset in die LG bijvoorbeeld ook voor de G4 gebruikte. Er zit 3 GB werkgeheugen in en 32 GB uitbreidbaar opslaggeheugen. De verwachting is dat de 13 en 8-megapixelcamera’s beter zijn dan die van de X Style en X Power.

LG X MaxLG X

Over het laatste toestel van de vier is nog niet erg veel bekend. Op de site van LG behandelen ze de andere drie toestellen uitgebreid, maar de Max niet. Toch zijn er wat verwachtingen. Waarschijnlijk krijgt de X Max een groter scherm dan de andere drie, denk hierbij aan zo’n 5,8 tot 6 inch-scherm. Daarnaast zullen de specificaties ook beter zijn dan die van de rest.

LG X Screen en X Cam

Het is slechts een paar maanden geleden dat LG op het Mobile World Congress twee X-toestellen presenteerde. Dit waren de LG X Cam en X Screen. De X Cam heeft een dubbele camera zoals de G5 en de X Screen heeft een tweede scherm zoals bij de V10. Het lijkt erop dat LG niet één toestel meer gaat lanceren met alle functies ineen, maar meerdere toestellen met allemaal één unique selling point zodat de koper zelf kan bepalen wat belangrijk voor hem of haar is.

Beschikbaarheid

Wanneer de toestellen beschikbaar zullen zijn is nog niet bekend evenals de prijs. Beide zullen later bekend gemaakt worden door LG. Houdt hiervoor onze site in de gaten.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters