Bizarre innovatie: LG komt met speciale muggen-afschrikkende smartphone

Smartphonemakers¬†proberen¬†telkens met nieuwe interessante features te komen om gebruikers bij de concurrentie weg te lokken. Apple kwam onlangs met Face ID en grappige animoji’s en Samsung kwam met unieke camera features. LG kiest echter voor een wel erg aparte feature voor de LG K7i. Het toestel jaagt namelijk muggen voor je weg met de speciale Mosquito Away technologie.

Een beetje vreemd, maar wel handig

Mosquito away is niet een nieuwe technologie, maar het is wel voor het eerst dat we het bij een smartphone gebruikt zien worden. De muggen worden op afstand gehouden door gebruik te maken van ultrageluidsgolven, welke de beestjes onaangenaam zouden vinden. Eerder heeft het techbedrijf de technologie al toegepast bij airconditioners en televisies. Maar de LG K7i wordt nu dus ook een muggenverjager, wat op zich helemaal niet verkeerd is. Het is wat vreemd voor een smartphone, maar wel erg handig aangezien je je toestel toch altijd bij je hebt. Ze zouden zo de slogan van Rivella kunnen gebruiken.

LG K7i verjaagt muggen

LG K7i toestel uit het lagere marktsegment

Behalve de muggen feature is het toestel verder helaas niet zo heel bijzonder. Het is een handset uit het lagere segment met een 5 inch display en een resolutie van 720 x 1280 pixels. De LG K7i is verder uitgerust met een 1.4GHz quad-core chipset in combinatie met 2GB RAM en 16GB opslagruimte. Deze kan verder uitgebreid worden tot 256GB met een microSD kaart. Aan de voorkant vinden we een 5 megapixel selfiecamera en aan de achterkant een enkele 8 megapixel lens. Hij komt met een 2500mAh batterij, maar ondersteunt dan wel weer dual sim.

LG K7i

Erg goedkoop, maar alleen beschikbaar in India

Als je de specificaties geen probleem vindt en het toestel echt nodig hebt tegen je muggen probleem, is er wel nog een ander obstakel. Hij is namelijk alleen beschikbaar in India. Mocht je daar toevallig op vakantie zijn kun je meteen je slag slaan, want hij is maar rond de 102 euro.

Via: PhoneArena

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters