LG KM900 Arena officieel bevestigd door LG

Hoewel we de LG KM900 Arena pas een kleine week kennen, wisten we alles al van het toestel. Om het allemaal compleet te maken heeft LG de KM900 officieel bevestigd met een persbericht.

Afgelopen dinsdag waren wij de eersten om de LG KM900 Arena, uitgelekt in het foldertje van The Phone House, online te plaatsen. Een dag later volgden meer details via de site van T-Mobile en nu is het allemaal officieel. De LG KM900 Arena is gisteren officeel bevestigd door LG. Dit deden zij door een persbericht, inclusief foto, online te plaatsen.

In het persbericht werden enige details die we eigenlijk al wisten nog een keertje bevestigd. Zo zal de LG KM900 Arena een HSDPA-verbinding tot 7,2 mbps ondersteunen. Het scherm is een touchscreen met een resolutie van 800×480 pixels, met een diagonaal van 3 inch. Verder heeft het toestel een vijf-megapixelcamera die video kan opnemen op hoge kwaliteit. Voor het vermaak heeft LG onder andere een FM-radio, muziekspeler en spelletjes ingebouwd en ook ondersteuning voor GPS en Wi-Fi is aanwezig. Over de nieuwe S-Class-interface waar het toestel op draait weet LG het volgende te melden:

“De directe, intuïtieve en dynamische S-Class UI is absoluut niet te vergelijken met iets anders dat ooit op een mobiele telefoon is vertoond. De 3D graphics, aanraakgevoeligheid en aansprekende multimediamogelijkheden maken de ARENA tot een uiterst complete multimediatelefoon”, zegt Skott Ahn, President en CEO van LG Electronics Mobile Communications Company.

Hoewel het toestel dus officieel bevestigd is nu, zal hij onderdeel uitmaken van de grote aankondiging die LG op het Mobile World Congress zal gaan doen. Wij zullen daar ook aanwezig zijn en zullen zo snel mogelijk live-foto’s van het toestel voor jullie maken.

lg-arena-km900-official-press-pic1 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters