LG KM900 wordt als pre-order aangeboden

De LG KM900 is nog steeds niet door LG aangekondigd, maar het toestel is nu al wel door een webshop online geplaatst. De foto die gebruikt is, is een mock-up van het toestel die de winkel blijkbaar voor echt aanzag.

Het gebeurt niet vaak dat een webshop een nog niet aangekondigd toestel op haar site plaatst als pre-order. Nu heeft het Britse Beepy.co.uk dat wel gedaan, op een heel aparte manier. In plaats van “afbeelding niet beschikbaar” neer te zetten of een echte afbeelding te plaatsen, heeft de winkel namelijk een mock-up van het toestel geplaatst. De mock-up is gemaakt door Unwired View en bij het bericht waarin de mock-up gepubliceerd is, is duidelijk vermeld dat het niet om een echte foto ging. Het is dan ook de vraag of de webshop echt dom is, of dat ze proberen mensen op te lichten door een telefoon in de pre-order te zetten met een neppe foto erbij.

Over het toestel zelf plaatsten wij al eerder een bericht, waarin stond dat het toestel een QVGA-scherm zou hebben. Verder was te lezen dat dit een speciale muziektelefoon was en hij onder andere Wi-Fi en UMTS ondersteunde. Sindsdien is er geen nieuwe informatie online gekomen en het wachten is dan ook op een officiële aankondiging waar alle specs vrijgegeven zullen worden. Deze zal waarschijnlijk op het Mobile World Congress zijn.

beepy-snapshot

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters