LG KM900 wordt wederom een nieuwe LG voor 2009

Na recente geruchten over de LG GT500 en GT810H, doet er nu een gerucht over een nieuwe muziektelefoon van LG de ronde. Het zou gaan om de LG KM900.

LG blijft een kleine speler als het gaat om de markt voor muziektelefoons. We zagen eens de KM500 en de KM710, maar daar blijft het dan ook wel bij qua aangekondigde toestellen. Eerder dook al een gerucht over de LG KC560 op, waar we sindsdien niets meer van gehoord hebben. Nu is er weer een muziektelefoon van LG gespot, namelijk de KM900. Het zou hierbij gaan om een wat geavanceerder toestel dan de vorige muziektelefoons van LG, wat zou kunnen betekenen dat LG eindelijk ook een stapje zet in de markt voor high-end muziektelefoons.

De LG KM900 is al goedgekeurd door de FCC, die de GSM 850- en 1900 frequenties testte. Aan de hand hiervan kunnen we aannemen dat de KM900 een quad-band GSM toestel wordt. Ook UMTS- en HSDPA-verbindingen worden ondersteund, zo valt op te maken uit de xml-sheet die op de LG website te vinden is. Enkele andere specificaties die we hier terugvinden zijn de ondersteuning van WiFi-verbindingen, bluetoothondersteuning en een display van 240×400 pixels. Deze resolutie is vaak gebruikt in touchscreentoestellen en het kan dan ook goed zijn dat de KM900 ook een touchscreen heeft. Hoewel het nog niet bekend is hoe het toestel er uit gaat zien, heeft Unwired View een mock-up geplaatst van hoe het toestel er uit zou kunnen zien. Deze is hieronder te vinden.

km900

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters