LG komt met de KS500

LG heeft een nieuwe mid-range slider aangekondigd: de KS500. Naast de standaard mid-range functies die het toestel heeft, is er een optische muis in het toestel aanwezig.

De LG KS500, die zeer recent door LG aangekondigd is, ziet er op het eerste gezicht erg standaard uit. Het design van het toestel is ook erg standaard, dit is dan ook niet het punt waarop LG dit toestel zal proberen te verkopen. Wat namelijk wel bijzonder is aan deze mid-range slider, is dat er een optische muis ingebouwd zit. De navigatie toets die in het toestel zit is namelijk niet zoals het op het eerste gezicht lijkt gewoon een standaard navigatie toets, maar een heuse optische muis. Hiermee is het mogelijk om door het menu te bladeren door gewoon over de toets te bewegen met je vinger, zoals we dit kennen van veel laptops. Niet alleen in menu’s is deze functie te gebruiken, ook de web-browser maakt er dankbaar gebruik van.

lg ks500 2

 

De specificaties van het toestel zijn verder wel erg standaard, op één puntje na. Er zit namelijk een aGPS ontvanger in het toestel ingebouwd waarmee de gebruiker nooit meer de weg kwijt zal zijn. Buiten deze aGPS ontvanger, zit er onder andere een 3.2 megapixel camera, een mp3 speler, een FM radio en UMTS ondersteuning in het toestel. Verder zal het geheugen van deze telefoon uitbreidbaar zijn met Micro SD geheugenkaartjes. Het toestel zal waarschijnlijk pas begin volgend jaar in de Nederlandse winkels te vinden zijn.

lg ks500

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters