LG komt met de LG-GD910 horlogetelefoon

LG heeft vandaag haar eerste horlogetelefoon aangekondigd de LG-GD910. Het toestel beschikt over UMTS en HSDPA en heeft daarnaast een klein lcd scherm waarop alle informatie terug gelezen kan worden.

LG heeft in 2008 sterk ingezet op de mobiele markt en is in een jaar tijd een enorme speler daarin geworden. Nu is het voor de producent tijd geworden om ook echt innovatief te zijn en dat is dan ook te zien doordat ze vandaag hun eerste horlogetelefoon hebben gelanceerd, de LG-GD910. Het horloge is 13.9mm dik en heeft een 1.43 inch touchscreen lcd’tje mee gekregen van de producent. Daarnaast zit er een kleine 0.3 megapixel camera op en kun je tevens Text To Speech gebruiken om teksten op het toestel middels spraak tevoorschijn te toveren. Het is volgens LG de eerste horlogetelefoon ter wereld met HSDPA erop en het ondersteunt mobiel internet tot 7,2Mbps.

LG zal de GD910 voor het eerst laten zien tijdens de CES in Las Vegas over twee weken. Het toestel zal eerst in Europa uit komen en daarna in andere landen. Onduidelijk is nog wanneer Nederland precies aan de beurt zal zijn en tegen welke prijs.

lg-gd910

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters