LG komt met de Optimus Black

LG zal later op de dag een tweede high-end smartphone gaan aankondigen genaamd de Optimus black. Het toestel zal beschikken over het meest heldere en scherpe display dat tot nog toe in een smartphone te vinden zou zijn geweest.

Nadat Engadget eerder al de Optimus Pad op de stand van LG tijdens de CES-beurs had gespot, lijkt nu ook ‘Project B’ uitgelekt te zijn via de site. Vooraf gaf LG al aan dat er een smartphone aangekondigd zal gaan worden genaamd ‘Project B’. Inmiddels is duidelijk dat de B voor Black staat en dat de smartphone de Optimus Black gaat heten. De stand voor de smartphone is inmiddels al ingericht en Engadget heeft daarnaast ook een persfoto bemachtigd van het toestel.

Het lijkt erop dat de Optimus Black LG’s eigen scherm gaat adopteren die de producent voor Apple maakt, ook wel bekend als het Retina display. Op de stand en op de persfoto is te zien dat de Optimus Black de eerste smartphone zal gaan worden met het helderste en scherpste scherm tot nog toe. De mogelijkheid bestaat dat LG haar eigen technologie verder heeft verbeterd speciaal voor dit toestel. Een ander interessant kenmerk van de Optimus Black is dat hij erg dun zal zijn en de beschikking krijgt over twee camera’s om mee te videobellen. Ook het HD-logo is aan de achterkant te zien wat erop kan duiden dat de camera’s in 720p kunnen opnemen of dat er een HDMI-aansluiting op het toestel zit net als op de Optimus 2X Speed het geval is. De kans is daarnaast groot dat dit toestel eveneens de dual-core Tegra 2-processor meer zal gaan krijgen en uiteraard het Android OS.

Het toestel zal vanmiddag rond 17 uur aangekondigd gaan worden tijdens de persconferentie van LG in Las Vegas. De persconferentie is live via Facebook te volgen rond die tijd.

LG Optimus Black 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters