LG komt met de Optimus Black

LG zal later op de dag een tweede high-end smartphone gaan aankondigen genaamd de Optimus black. Het toestel zal beschikken over het meest heldere en scherpe display dat tot nog toe in een smartphone te vinden zou zijn geweest.

Nadat Engadget eerder al de Optimus Pad op de stand van LG tijdens de CES-beurs had gespot, lijkt nu ook ‘Project B’ uitgelekt te zijn via de site. Vooraf gaf LG al aan dat er een smartphone aangekondigd zal gaan worden genaamd ‘Project B’. Inmiddels is duidelijk dat de B voor Black staat en dat de smartphone de Optimus Black gaat heten. De stand voor de smartphone is inmiddels al ingericht en Engadget heeft daarnaast ook een persfoto bemachtigd van het toestel.

Het lijkt erop dat de Optimus Black LG’s eigen scherm gaat adopteren die de producent voor Apple maakt, ook wel bekend als het Retina display. Op de stand en op de persfoto is te zien dat de Optimus Black de eerste smartphone zal gaan worden met het helderste en scherpste scherm tot nog toe. De mogelijkheid bestaat dat LG haar eigen technologie verder heeft verbeterd speciaal voor dit toestel. Een ander interessant kenmerk van de Optimus Black is dat hij erg dun zal zijn en de beschikking krijgt over twee camera’s om mee te videobellen. Ook het HD-logo is aan de achterkant te zien wat erop kan duiden dat de camera’s in 720p kunnen opnemen of dat er een HDMI-aansluiting op het toestel zit net als op de Optimus 2X Speed het geval is. De kans is daarnaast groot dat dit toestel eveneens de dual-core Tegra 2-processor meer zal gaan krijgen en uiteraard het Android OS.

Het toestel zal vanmiddag rond 17 uur aangekondigd gaan worden tijdens de persconferentie van LG in Las Vegas. De persconferentie is live via Facebook te volgen rond die tijd.

LG Optimus Black 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Android 7.1.1 Nougat

Sony begint met uitrollen Android 7.1.1 Nougat naar flink aantal Xperia toestellen lees verder

BlackBerry KeyOne

BlackBerry werkt aan twee nieuwe Android smartphones lees verder

Google Pixel in de toekomst met touchpad op de achterkant?

Patenten onthullen toekomst Google Pixel smartphones lees verder

OnePlus Pete Lau

OnePlus CEO reageert uitgebreid op kritiek OnePlus 5 lees verder

smartphone

Onderzoek: met een smartphone in de buurt word je dommer lees verder

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters