LG komt met goedkoop candybartoestel genaamd de GM200

Voor de mensen die liever niet te veel geld uitgeven aan een telefoon komt LG binnenkort met een nieuw low-end candybartoestel. De nieuwe telefoon krijgt de naam LG GM200 Brio. Een van de opvallendste specificaties is toch wel de Dolby Mobile die geïntegreerd in het toestel zit.

LG GM200 Brio

De LG GM200 heeft een 2.0-inch beeldscherm met 262.144 kleuren. Aan multimediaspecificaties heeft het toestel een FM-radio, mp3-speler en Bluetooth meegeleverd gekregen van LG. Ook heeft de LG Brio 10 MB intern geheugen, dit is echter wel uitbreidbaar met een MicroSD-kaart. Daarnaast is er een 2.0-megapixelcamera aanwezig met digitale zoom, dit betekent echter wel dat het een low-end toestel zal gaan worden. Het toestel heeft qua internetmogelijkheden slechts de beschikking over GPRS en Edge. Opvallend is ook dat LG Dolby Mobile heeft geïntegreerd in de GM200 aangezien dit tot nu toe alleen in high-end toestellen te vinden was. Dankzij Dolby Mobile wordt het geluid van het toestel beter en vooral sterker ten gehore gebracht.

De LG GM200 komt rond mei als eerste naar Oekraïne voor omgerekend zo’n 110 euro. Later komt het toestel nog naar andere Europese landen zoals Nederland. Onduidelijk is nog wanneer we hem precies in ons land kunnen verwachten.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters