LG komt met goedkope Viewty Snap

LG heeft de afgelopen dagen stil de LG GM360 geïntroduceerd. Dit toestel moet onder de naam Viewty Snap op de markt komen en heeft als belangrijke feature een 5-megapixelcamera voor een kleine prijs.

LG Viewty Snap

De Viewty-lijn van LG, die afgetrapt is met twee high-end-telefoons in de vorm van de LG KU990 Viewty en LG GC900 Viewty Smart, lijkt nu eindelijk naar het goedkopere segment door te sijpelen. Hier waren al enige geruchten over, maar nu is er ook daadwerkelijk een goedkoop Viewty-toestel op de site van LG verschenen. Het gaat om de Viewty Snap, een goedkope touchscreentelefoon met relatief goede vijfmegapixelcamera. Hiermee lijkt het duidelijk dat de Viewty-lijn, waarvan de naam zijn oorsprong heeft in de slogan “View the next technology” een lijn voor cameratelefoons wordt en dus niets met ‘the next technology’ te maken heeft.

Andere specificaties van de LG GM360 Viewty Snap zijn een capacitief touchscreen met een diagonaal van drie inch en een MicroSD-geheugenkaartslot. UMTS en HSDPA zijn niet aanwezig op de Viewty Snap, maar je krijgt met de aankoop van het toestel wel een toestel met Wi-Fi en Bluetooth erop. Het toestel heeft overigens geen Xenon-flitser zoals de eerste Viewty maar moet het doen met een LED-lampje. Hoe duur het toestel precies zal worden en wanneer hij op de markt komt is niet bekend. De Viewty Snap zal in zwart en paars op de markt komen.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters