LG komt met mobiele printer

LG heeft een mobiele printer gefabriceerd, die via bluetooth samenwerkt met iOS- en Androidapparaten. Via bluetooth kunnen digitale foto’s vanaf die apparaten naar de printer worden gestuurd, die dan een foto print.

LG komt met mobiele printer

LG noemt deze uitvinding de Pocket Photo. Het is een bijzonder klein printertje dat in de hand past. Er kunnen dan ook alleen vrij kleine foto’s mee worden geprint.

Niet alleen via bluetooth, maar ook via NFC kunnen foto’s draadloos naar de printer worden gestuurd. De printer is onthuld tijdens de Gadget Show in Birmingham. Volgens LG is de Pocket Photo de allerkleinste en lichtste mobiele fotoprinter die er is.

De foto’s die de printer produceert, hebben een verhouding van 3×2. Alvorens de printer in gebruik genomen kan worden, moet er eerst een app worden geïnstalleerd. De app is ook goed voor het snel editen van een foto voordat hij naar de printer wordt gestuurd.

De technologie in de printer is ‘inktloos’, een technologie afkomstig van Zink. Dure inktcartridges zijn volgens LG overbodig.

De printer zal eind mei in Engeland worden verkocht voor een kleine 150 euro. Nog niet te zeggen is of het apparaatje ook naar Nederland zal komen.

Bron: The Inquirer

tags:
  KEF porsche design

  De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

  WebVR Samsung Gear VR

  VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

  smartphone controller

  Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

  Apple AirPods ontploft

  Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

  Ringke Fusion

  De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

  iPhone X selfie camera

  ‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters