LG komt met mobiele printer

LG heeft een mobiele printer gefabriceerd, die via bluetooth samenwerkt met iOS- en Androidapparaten. Via bluetooth kunnen digitale foto’s vanaf die apparaten naar de printer worden gestuurd, die dan een foto print.

LG komt met mobiele printer

LG noemt deze uitvinding de Pocket Photo. Het is een bijzonder klein printertje dat in de hand past. Er kunnen dan ook alleen vrij kleine foto’s mee worden geprint.

Niet alleen via bluetooth, maar ook via NFC kunnen foto’s draadloos naar de printer worden gestuurd. De printer is onthuld tijdens de Gadget Show in Birmingham. Volgens LG is de Pocket Photo de allerkleinste en lichtste mobiele fotoprinter die er is.

De foto’s die de printer produceert, hebben een verhouding van 3×2. Alvorens de printer in gebruik genomen kan worden, moet er eerst een app worden ge├»nstalleerd. De app is ook goed voor het snel editen van een foto voordat hij naar de printer wordt gestuurd.

De technologie in de printer is ‘inktloos’, een technologie afkomstig van Zink. Dure inktcartridges zijn volgens LG overbodig.

De printer zal eind mei in Engeland worden verkocht voor een kleine 150 euro. Nog niet te zeggen is of het apparaatje ook naar Nederland zal komen.

Bron: The Inquirer

tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters