LG komt met telefoon van hout

LG komt in Zuid-Korea met een nieuw Shine-mobieltje, de LB-2500H. Deze valt voornamelijk op door de metalen behuizing die is voorzien van een houtmotiefje.

Hij zal (voorlopig) niet hier in Nederland of België te koop zijn maar in Korea heeft LG vandaag een nieuwe telg van de Shine familie geintroduceerd. De Shine Wood is een clamshell uitvoering van de populairste LG GSM van dit moment die er, zoals de naam ook al doet vermoeden, van buiten uitziet alsof hij van hout gemaakt is. Echter, bij de productie van de Shine Wood is geen gram echt hout gebruikt maar een high-tech (verf)coating die het toestel een ‘houten’ look-and-feel geeft.

Qua specs verschilt de LG Shine Wood niet veel van de originele clamshell versie. Hij heeft dezelfde 2 megapixel camera, een MP3 speler en Bluetooth. Speciaal voor de Koreaanse markt heeft LG wel DMB TV en een electronisch woordenboek toegevoegd, maar dat had de lokale standaard versie van de clamshell Shine ook al aan boord. Het toestel heeft verder nog een 2.2 inch primair display en een 1.1 inch extern schermpje.

lb2500h1 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters