LG komt met VIP Service voor haar Optimus 2X Speed

LG zal samen met de Optimus 2X Speed een service lanceren waarmee je betere service voor je smartphone krijgt. LG belooft kapotte smartphones binnen een etmaal te vervangen, bij jou aan huis.

LG Optimus 2X Speed

Dat ontdekte Mobile Cowboys eerder vandaag. Inmiddels heeft LG de dienst aan All About Phones bevestigd. Aanvankelijk zullen alleen consumenten met een Optimus 2X Speed, die wij eerder samen met TeamHWW bekeken, onder de dienst vallen. LG zal later bekijken of de dienst succesvol is en of hij voor meer telefoons beschikbaar gemaakt zal worden.

Je moet je binnen de eerste drie maanden dat je je toestel hebt aanmelden voor de dienst en vervolgens kun je het eerste jaar van de service gebruikmaken, zonder extra kosten. Als er een mankement is met je toestel dat niet door de helpdesk opgelost kan worden komt LG het toestel binnen 24 uur kosteloos halen en krijg je direct een nieuwe. Om je beter van dienst te kunnen zijn via de helpdesk heeft LG standaard een applicatie op de Optimus 2X Speed gezet, genaamd ‘Remote Call’. Daarmee kunnen medewerkers van de servicedesk desgewenst ‘inbellen’ op je toestel en je probleem zo op afstand oplossen.

Hiermee probeert LG het imago dat de toestellen van het bedrijf kwaliteitsproblemen hebben naast zich neerleggen. Vroegere toestellen van LG hadden nog weleens te maken met flinke problemen, maar die zouden nu opgelost moeten zijn. En als dat niet zo is, dan zal LG dus direct je toestel vervangen.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters