LG komt met Windows 8-tablet

LG heeft vlak voor het MWC alweer een nieuw apparaat onthuld: een tablet. De Tab-Book is een Windows 8-tablet die wordt geleverd met een toetsenbord.

De Tab-Book is voorzien van LTE-connectiviteit voor snel mobiel internet. Achter de tablet is een toetsenbord verborgen, dat onder de tablet uit schuift en er dan een soort laptop van maakt. Op die manier hoopt LG de gebruiker op een makkelijke manier om te kunnen laten gaan met het produceren of aanpassen van documenten.

De Windows 8-tablet loopt op een Intel Core i5-processor. Het multitouchscreen kan overweg met precieze aanrakingen. Het toetsenbord wijkt het meest af van andere tablets in dit segment. Met een eenvoudige druk op een knopje verschijnt het achterliggende toetsenbord en dan kan de gebruiker gaan typen. Het scherm is een helder IPS-display. De kijkhoek is 178 graden en je hoeft dus niet kaarsrecht voor deze tablet te zitten om te zien wat er op het scherm gebeurt.

De Tab-Book is volgens LG bij uitstek geschikt voor consumenten die een tablet willen zonder op de mogelijkheden van een volledige notebook in te leveren.

De Tab-Book is vanaf deze week al verkrijgbaar in Zuid-Korea, de beschikbaarheid op andere markten wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

LG Tab-Book 
LG Tab-Book 
LG Tab-Book 

Bron: LG Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters