LG kondigt de LG BL20 op de IFA aan

All About Phones heeft een document in handen gekregen van de line-up voor de IFA van LG in Berlijn. Uit het document blijkt dat de LG BL20 komend weekeinde zal worden aangekondigd door LG en daarnaast komen er nog andere interessante feiten naar voren van de producent.

LG BL20 boekje

LG zal komend weekeinde zijn nieuwe LG BL40 gaan tentoonstellen op het IFA in Berlijn. Inmiddels is All About Phones ook aangekomen in Berlijn voor de beurs en na speurwerk wisten we een document in handen te krijgen waaruit blijkt dat LG ook de BL20 de komende dagen zal gaan aankondigen. Op de stand van LG, die overigens nog leeg was, stond wel al een label klaar voor de LG BL20 waardoor we er zeker van kunnen zijn dat we de BL20 binnen enkele dagen in het officiële daglicht kunnen gaan verwachten. Uit het document blijkt dat de BL20 over 2,4 inch scherm zal krijgen en daarnaast ook de beschikking heeft over UMTS en een HSDPA-internetverbinding. Ook stond in het document vermeld dat het toestel een 5-megapixelcamera zal krijgen. Zaken als Bluetooth en een micro-SD zullen ook niet op de BL20 ontbreken.

Het document ontsluit ook andere gegevens. Zo is de eerste foto van de Vodafone-versie van de LG GM750 erin terug te vinden. Ook is duidelijk geworden dat de LG GW300 niet door het leven zal gaan met de naam Viewty zoals andere media eerder meldden. Onduidelijk is nog wanneer LG het toestel precies zal gaan aankondigingen maar naar verwachting zal dat morgen zijn.

LG BL20 boekje

 

LG BL20 boekje

 

LG BL20 boekje

 

LG BL20 boekje

 

LG BL20 boekje

 

LG BL20 boekje

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters