LG kondigt de LG BL20 op de IFA aan

All About Phones heeft een document in handen gekregen van de line-up voor de IFA van LG in Berlijn. Uit het document blijkt dat de LG BL20 komend weekeinde zal worden aangekondigd door LG en daarnaast komen er nog andere interessante feiten naar voren van de producent.

LG BL20 boekje

LG zal komend weekeinde zijn nieuwe LG BL40 gaan tentoonstellen op het IFA in Berlijn. Inmiddels is All About Phones ook aangekomen in Berlijn voor de beurs en na speurwerk wisten we een document in handen te krijgen waaruit blijkt dat LG ook de BL20 de komende dagen zal gaan aankondigen. Op de stand van LG, die overigens nog leeg was, stond wel al een label klaar voor de LG BL20 waardoor we er zeker van kunnen zijn dat we de BL20 binnen enkele dagen in het officiële daglicht kunnen gaan verwachten. Uit het document blijkt dat de BL20 over 2,4 inch scherm zal krijgen en daarnaast ook de beschikking heeft over UMTS en een HSDPA-internetverbinding. Ook stond in het document vermeld dat het toestel een 5-megapixelcamera zal krijgen. Zaken als Bluetooth en een micro-SD zullen ook niet op de BL20 ontbreken.

Het document ontsluit ook andere gegevens. Zo is de eerste foto van de Vodafone-versie van de LG GM750 erin terug te vinden. Ook is duidelijk geworden dat de LG GW300 niet door het leven zal gaan met de naam Viewty zoals andere media eerder meldden. Onduidelijk is nog wanneer LG het toestel precies zal gaan aankondigingen maar naar verwachting zal dat morgen zijn.

LG BL20 boekje

 

LG BL20 boekje

 

LG BL20 boekje

 

LG BL20 boekje

 

LG BL20 boekje

 

LG BL20 boekje

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

zakkenrollers

Pas op je smartphone: zes trucs van zakkenrollers en wat je er tegen doet lees verder

Groot nieuws: All About Phones gaat verder onder WANT lees verder

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza levert 4x zoveel experience punten op lees verder

Apple Pippin

Dit werd ‘m niet: Pippin, de spelcomputer van Apple (1995) lees verder

Talki

Loes Milar, de vrouw die met haar nieuwe app mensen bij elkaar brengt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters