LG kondigt twee nieuwe Android-telefoons aan

LG heeft de LG Optimus Pro LG-C660 en de LG Optimus Net LG-P690 aangekondigd. De toestellen lopen op Android Gingerbread.

LG Optimus Net Pro

De twee telefoons komen het eerst naar Europa en dan pas naar de rest van de wereld. De Optimus Pro en de Optimus Net zijn weer wat beter dan de vorige LG-telefoons; de fabrikant belooft dat ze zuiniger zijn en betere ondersteuning voor spelletjes bieden.

De Pro is de eerste LG Androidtelefoon met een qwerty-toetsenbord onder een touchscreen van 2,8 inch groot. Het is bedoeld voor mensen die veel te tikken hebben, aan sms, tweets of e-mails. Het toetsenbord is ergonomisch ontworpen zodat je de juiste toets raakt. Er zitten hotkeys op voor e-mail en agenda en nog wat instellingen. De Optimus Pro wordt in drie kleuren verkocht: zwart, wit en titanium.

De Optimus Net is eveneens bedoeld voor sociale netwerken, maar heeft geen fysiek toetsenbord. Het is op dit toestel mogelijk om via een widget op het homescreen meteen naar Facebook en Twitter te gaan. Het scherm is 3.2 inch groot en biedt een resolutie van 320×480 pixels. LG belooft dat het scherm helder en scherp beeld geeft zodat films en foto’s er goed uit komen te zien. Het toestel biedt ook DLNA.

De exacte specificaties van de Optimus Net verschillen per markt; in Europa zullen de ingewanden er anders uitzien dan in andere werelddelen. In Europa wordt er bijvoorbeeld NFC ingebouwd, zodat er met het toestel in de toekomst betaald kan worden. De Noord-Amerikaanse versie heeft bovendien een qwerty toetsenbord en in Zuid-Amerika en Aziƫ zitten er twee sim-sleuven in het toestel. Het toestel is in wit en zwart verkrijgbaar.

Beide toestellen krijgen een 1500 mAh batterij en een 800 Mhz CPU. In dertig landen komt het toestel deze zomer te koop, te beginnen in Europa.

Bron: LG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple geheime project diabetici

Bekende lekker onthult uiterlijk Apple iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy Note 8 concept

Details opgedoken: zoveel gaat de Samsung Galaxy Note 8 kosten in Europa lees verder

vingerafdrukscanner

Dit wordt de eerste smartphone met vingerafdrukscanner in het scherm lees verder

Android Oreo Google I/O

Geen Oreo: volledige naam van Android O duikt op lees verder

Google Pixel 2

Zou de Pixel 2 er zo uit gaan zien? lees verder

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters