LG kondigt vier nieuwe midrangers aan

Binnenkort zijn er vier nieuwe LG-smartphones te koop. Het gaat om telefoons in het middelste segment. LG noemt de smartphones de Magna, Spirit, Leon en Joy. Van alle smartphones brengt LG zowel een 4G- als 3G-variant uit.

LG Magna Spirit Leon Joy

Dit laat de Zuid-Koreaanse fabrikant weten in een persbericht. Alle telefoons hebben een vierkernige processor die 1,2GHz klokt. De 3G-exemplaren van de Magna, Spirit en Leon hebben een 1,3GHZ-processor. De 4G-versies hebben een achterkant van metaal, terwijl de 3G-exemplaren het moeten doen met een plastic achterkant.

“De nieuwe LG middensegment line-up zet onze filosofie voort om geweldige smartphones aan te bieden tegen scherpe prijzen”, vertelt Juno Cho, de CEO van LG. “Voor miljoenen consumenten over de hele wereld is de beslissende factor bij de aankoop van een smartphone niet de snelheid of grootte, maar de mate waarin de verschillende functies in evenwicht zijn. Dankzij onze nieuwe middensegment smartphones zullen meer en meer klanten zich wenden tot LG voor hun nieuwe telefoon.”

LG Magna
De grootste van de vier nieuwe LG-telefoons krijgt een scherm met een formaat van 5 inch. Deze display krijgt een HD-resolutie van 720×1280 pixels. In de telefoon zit 1GB ram en 8GB opslaggeheugen. Foto’s schiet de LG Magna in 8 en 5 megapixel. De batterij heeft een inhoud van 2540 mAh.

LG Spirit
Deze smartphone heeft net als de Magna een HD-scherm. Hij is met 4,7 inch alleen wat kleiner, waardoor de pixeldichtheid iets hoger ligt: 312 om 294 ppi. De telefoon heeft 1GB ram en 8GB opslaggeheugen. De LG Spirit maakt foto’s in 8 megapixel. De 4G-variant schiet selfies in 5 megapixel, terwijl de 3G-versie in 1 megapixel foto’s maakt. De batterij heeft een inhoud van 2100 mAh.

LG Leon
De Leon heeft een schermformaat van 4,5 inch en een FWVGA-resolutie van 854×480 pixels. In de telefoon zit 1GB ram en 8GB opslagcapaciteit. De batterij heeft een inhoud van 1900 mAh en foto’s maakt de Leon in 8 megapixel en 5 megapixel. De 3G-variant maakt met de selfiecamera VGA-foto’s van 0,3 megapixel.

LG Joy
Dit is de kleinste van de vier nieuwste LG-telefoons, met een schermformaat van 4 inch. Deze display heeft een WVGA-resolutie van 480×840 pixels. In de telefoon zit 1GB of 512MB ram, afhankelijk van de 4G- of 3G-uitvoering. Er is 8GB of 4GB opslagcapaciteit, opnieuw afhankelijk van de uitvoering. Foto’s maakt de telefoon in 5 en 0,3 megapixel. De batterij heeft een inhoud van 1900 mAh.

Alle telefoons draaien op Android 5.0 Lollipop. Alleen de 3G-variant van de Joy krijgt 4.4 KitKat. In België en Nederland komen de telefoons in maart en april op de markt. De adviesprijzen van de vier smartphones zijn nog onbekend.

LG kondigt vier nieuwe midrangers aan new range shot 02 
LG kondigt vier nieuwe midrangers aan new range shot 03 
LG kondigt vier nieuwe midrangers aan new range shot 04 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters