LG kondigt weer een nieuwe midrangetelefoon aan

Gister heeft LG de nieuwe X serie smartphone aangekondigd, de X Cam en de X Screen. Na het nieuws van gister komt LG weer met een nieuwe midrangetelefoon: de LG Stylus 2. De X series en de Stylus 2 worden gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Pen Pop en Pen Keeper

Aan de Stylus 2 zijn een aantal verschillende functies toegevoegd, waaronder de Pen Pop. Als deze pen uit zijn houder wordt gehaald, dan start de telefoon automatisch een memo-app op. Hierdoor kan je direct aan de slag met de Pen Pop. Een andere functie is de Pen Keeper, waarmee er een notificatie verschijnt als de pen niet in de telefoon zit. Dit is om te voorkomen dat je de pen kwijtraakt. Het vorige model pen had een rubbere punt. De nieuwe punt van de pen is voorzien van een nano coated laag om de nauwkeurigheid te verbeteren.

Specificaties LG Stylus 2LG Stylus 2

De Stylus 2 is een opvolger van de G4 Stylus van vorig jaar. Het nieuwe toestel heeft een 5,7-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels en werkt op een 1,2 GHz quadcoreprocessor. Hij draait op Android 6.0 Marshmallow. Deze telefoon heeft met 1,5 GB ram niet bijzonder veel werkgeheugen. De opslagcapaciteit is met 16 GB prima te noemen en dit is nog eens uit te breiden met een Micro SD-kaart.

De camera aan de voorkant heeft een 8-megapixelcamera én een 13-megapixelcamera. Net zoals de X cam die gisteren bekend werd gemaakt, beschikt dit toestel over een dubbele camera. Over de dubbele functie op de camera zegt LG niks. Als we kijken naar de LG G5 met een dubbele camera, deze dubbele camera heeft een focusfunctie. Met deze focusfunctie kan je het focuspunt achteraf aanpassen. Het toestel heeft een accucapaciteit van 3000 maH en de accu is vervangbaar. Dit toestel is 7,4 millimeter dik en weegt 145 gram. Het toestel zal verkrijgbaar zijn in de volgende kleuren: titaan, bruin en wit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Nokia 8 camera

Nokia 8 onthuld: High-end telefoon met stock Android lees verder

Samsung Galaxy Note 8 render

Specificaties Galaxy Note 8 eindelijk bevestigd lees verder

productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters