LG laat aantal nieuwe featurephones zien op het MWC

LG heeft naast de Optimus Pad en de Optimus 3D op het Mobile World Congress ook een groot aantal featurephones laten zien, zei het niet expliciet. De T500, A170, A110, C100, S310 en C330 passeerden de revu.

LG T500 MWC

De eerste telefoon is de LG T500, een low-end-telefoon van LG die een beetje tussen de Cookies terecht komt op de markt. De telefoon heeft een 2-megapixelcamera, en is uitgerust met een QVGA-scherm met een diameter van 2,8 inch. Verder wisten we helaas bar weinig specs van het toestel te ontdekken, maar we hebben wel een video kunnen schieten die later op onze YouTube-account online zal komen. Helaas is ons upload-lijntje zo traag dat het nog wel even gaat duren voordat die online staat. De verkooppunten zijn volgens LG het feit dat je makkelijk content kunt delen via USB of bluetooth en de integratie van social networking-services.

LG T500 MWC

 

LG T500 MWC

 

LG T500 MWC

 

Ook waren er een aantal erg simpele telefoons in de vorm van de A170, A110 en S310, die je hieronder in de genoemde volgorde vindt. De eerste moet het vooral hebben van zijn goede batterij en heeft een 1,5 inch-scherm. De tweede heeft eveneens weinig features en kun je als een candybar-versie van de A110 zien. Het toestel heeft eveneens een 1,5 inch-scherm en heeft grote knoppen. De S310 is meer een design-toestel en heeft ook ontzettend basic-specificaties.

LG A170 MWC

 

LG A170 MWC

 

LG S310 MWC

 

De C100 is ook een erg basic toestel, maar met betere messaging-kwaliteiten. Het is een soort low-end-versie van de pas hier gereviewde InTouch Text. Verder heeft hij een 1,3-megapixelcamera, een mp3-speler, een radio en een MicroSD-slot.

LG C100 MWC

 

LG C100 MWC

 

De laatste telefoon is de LG C330, een landschap-slide-versie van de InTouch Lady, maar dan met een touchscreen. De interface is, zoals dat bij de meeste low-end LG’s het geval is, niet echt geweldig, maar is als het toestel ongeveer even duur is als de InTouch Lady wel goed. Hij heeft een 2,4 inch QVGA-touchscreen en een prettig qwerty-toetsenbord. Verder zijn de specificaties vrij standaard, met een simpele camera, een mp3-speler, een radio en geheugenkaartonderstuening.

LG C330 MWC

 

LG C330 MWC

 

LG C330 MWC

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters