LG laat binnenkort eerste flexibele oled-scherm zien dat niet te breken is

LG heeft bekend gemaakt dat het later deze week haar eigen flexibele oled-scherm zal gaan laten zien. Het buigbare scherm is gemaakt van plastic en zou niet te breken zijn.

De Koreaan heeft middels een persbericht een klein gedeelte van haar plannen naar buiten gebracht, zo meldt Engadget. Volgens LG zal het bedrijf later deze week tijdens de SID-beurs haar eerste buigbare oled-scherm laten zien. Volgens LG is het scherm gemaakt van plastic en erg buigzaam waardoor hij nagenoeg onbreekbaar is. Je zou het scherm alle kanten kunnen opvouwen zonder dat het scherm kapot gaat. Het scherm zelf, dat van eigen makelij is, zal 5″ groot zijn en is bedoeld voor mobieltjes, aldus LG.

De fabrikant laat ook weten dat het twee andere schermen zal gaan bekend maken met een 5″ afmeting en een 7″ afmeting. Deze schermen beschikken over een HD Oxide TFT-paneel waardoor de bezel van het scherm slechts 1mm dik is. Ook deze schermen zullen volgens de fabrikant naar tablets en smartphones gaan komen ergens in 2014.

LG Display 
Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters