LG laat de LG Pure zien

LG hield vandaag een persevenement in Nederland en daarbij heeft het bedrijf ons onder andere de LG Pure laten zien. Deze nieuwe slider moet een simpel toestel zijn met een nieuwe non-touch UI.

LG Pure

LG heeft vandaag in Nederland een persevenement gehouden waarbij het bedrijf ons onder andere de LG Pure liet zien. Dit toestel, een slider-telefoon, moet een ‘puur’ toestel worden zonder te veel poespas. Hiervoor heeft LG onder andere een nieuwe interface uitgedokterd voor non-touch-telefoons, die lijkt op de S-Class-interface qua graphics. Het toestel heeft grote knoppen en de interface is redelijk simpel, wat het toestel erg makkelijk in gebruik moet maken. Verder kunnen we nog vertellen dat de LG Pure een 5-megapixelcamera krijgt, waarmee je snel een paar mooie foto’s kan schieten.

De LG Pure is echt gericht op mensen die graag een discreet toestel hebben en het toestel heeft dan ook een redelijk klassieke look. Het toestel is vervaardigd uit plastic maar ziet eruit alsof hij uit geborsteld metaal opgetrokken is wat hem een premium look moet meegeven. Natuurlijk hebben we het toestel ook even ervaren, waarover we morgen meer zullen melden.

LG Pure AAP

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters