LG lanceert de eerste Windows Mobile 6.5-smartphone: de GM730

LG heeft vandaag tijdens het Mobile World Congress de LG GM730 aangekondigd. Dit toestel loopt op Windows Mobile 6.5 en heeft daaroverheen een nieuwe 3D S-Class user interface van LG gekregen.

LG GM730

LG heeft vandaag Barcelona prettig verrast met een nieuw Windows Mobile-toestel. De LG GM730 is voorzien van Windows Mobile 6.5 met daaroverheen een nieuw LG-sausje. LG heeft namelijk een nieuwe user interface ontwikkeld: de 3D S-Class UI die we ook terugvinden op de LG Arena. Het toestel beschikt over UMTS en HSUPA om mee te internetten. Hierdoor kan het toestel met een snelheid van meer dan 7,2 Mbps internetpagina’s en andere bestanden binnenhalen. Het toestel meet 110 x 56,5 x 11,9 millimeter en zal daarnaast op quadband-netwerken kunnen telefoneren en internetten. Als nieuwigheidje bevat Windows Mobile 6.5 standaard Internet Explorer Mobile 6.0 waardoor de GM730 goed uitgerust het web kan veroveren.

Microsoft zal pas vanavond Windows Mobile 6.5 aangekondigen, maar in het persbericht van LG wordt al melding gemaakt van het nieuwe OS. Het persbericht weet namelijk te melden dat de GM730 zal gaan draaien op het ‘nieuwste operating system van Microsoft’. De LG GM730 kunnen we in het eerste kwartaal van 2009 op de markt verwachten voor een nog nader te bepalen prijs.

LG GM730

 

LG GM730

 

LG GM730

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. sef -

    "Als nieuwigheidje bevat Windows Mobile 6.5 standaard Internet Explorer Mobile 6.0 waardoor de GM730 goed uitgerust het web kan veroveren…"

    Proest :X

    Als IE 6 All about phones niet eens goed kan weergeven… :X

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

zakkenrollers

Pas op je smartphone: zes trucs van zakkenrollers en wat je er tegen doet lees verder

Groot nieuws: All About Phones gaat verder onder WANT lees verder

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza levert 4x zoveel experience punten op lees verder

Apple Pippin

Dit werd ‘m niet: Pippin, de spelcomputer van Apple (1995) lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters