LG lanceert de GD330 en de GB125

LG heeft vandaag twee low-end toestellen geïntroduceerd genaamd de GD330 en de GB125. De GD330 zal een slider worden en de GB125 heeft een clamshell formfactor mee gekregen van LG.

LG GD330

LG is sinds een jaar een grote speler op de telefoon markt. Inmiddels heeft de producent in elk segment wel een paar toestellen zitten en doet het niet meer onder voor Samsung of een andere producent als het gaat om toestellen en de kwaliteit ervan. LG heeft vandaag wederom twee nieuwe toestellen naar het strijdtoneel gebracht, genaamd de GD330 en de GB125.

De GD330 is een low-end toestel dat zal beschikken over een 2.2-inch scherm een een 2-megapixelcamera. Daarnaast zal er een FM-radio in zitten en bevat het toestel twee touch keys om het menu te besturen. LG heeft de GD330 als een slidermodel naar buiten gebracht, het toestel zal rond de 120 euro moeten gaan opleveren. Volgens LG moet het toestel al eind deze maand in de winkels liggen.

LG GB125

Naast de GD330 heeft LG ook een tweede low-end telefoon geintroduceerd, genaamd de GB125. Dit toestel is een clamshell die tevens beschikt over een FM-radio en een 1,5-inch scherm. Daarnaast zal er geen camera in het toestel aanwezig zijn maar wel zijn er drie ledje’s op het klepje gemonteerd die knipperen als je gebeld bent of een sms hebt gekregen, of als je batterij op is. De GB125 zal rond de 60 euro gaan kosten en zal rond dezelfde periode naar de winkels gaan als de GD330.

Bron: Unwiredview

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters