LG lanceert X serie op MWC 2016

LG kondigt aan dat de nieuwe serie smartphone van de LG X serie tijdens het Mobile World Congres gepresenteerd gaat worden. De smartphones van LG concurreren met de middenklasse smartphones. De eerste twee modellen die gepresenteerd gaan worden in de LG X serie zijn de X cam en de X screen.

LG X serie

Beide toestellen concurreren niet met de high-end smartphones maar zitten in het middenklasse segment. Deze toestellen zijn ontworpen voor gebruikers die geen behoefte hebben aan alle technologische mogelijkheden die tegenwoordig verwerkt zijn in de high-end smartphones, maar wel kwalitatief goede foto’s of een geavanceerd scherm willen.

LG X Cam

X Cam

Dit toestel heeft een dubbele camera, één 13-megapixelcamera en  5-megapixelcamera. LG geeft geen informatie over de functie van de dubbele camera. De LG G5 heeft ook een dubbele camera, gespeculeerd wordt dat deze camera een focusfunctie heeft. Met deze focusfunctie kan je het focuspunt achteraf aanpassen. Deze focusfunctie zit ook in de HTC One M8. Aan de voorkant zit een 8 megapixelcamera om selfies mee te maken. Het toestel draait op Android 6.0 en heeft een octacoreprocessor met een maximale kloksnelheid van 1,14 GHz. Het 5,2-inch lcd scherm heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. De X Cam heeft 2GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen. De accu heeft een capaciteit van 2520 mAH.

X Screen

LG X serie

Onlangs heeft LG de V10 uitgebracht. Dit toestel heeft twee schermen. De X screen zal ook 2 schermen hebben. Op dit tweede scherm kan je notificaties zoals het weerbericht, gemiste oproepen en Whatsapp berichtjes bekijken. Het secundaire scherm is 1,76 inch en heeft een resolutie van 520 bij 80 pixels. Het primaire scherm van de X Screen is 4,93 inch en heeft een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Het toestel draait op een Android 6.0, quadcoreprocessor en heeft een maximale kloksnelheid van 1,14GHz, 2GB werkgeheugen en 16GB opslag. De accucapaciteit is 2300 mAH.

Beide toestellen komen uit in de kleuren, zilver, wit en rosé goud.

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters