LG legt de toestel naam LG G5 SE vast, special edition?

Bedrijven willen graag zoveel mogelijk verschillende edities uitbrengen va een toestel en LG gaat daar in mee, de LG G5 ligt nog niet eens in de winkels en LG heeft de naam LG G5 SE al vastgelegd in Zuid Korea.

LG G5 SE

LG G5
De reguliere LG G5 met verschillende modules voor batterij, camera en audio

Op het Mobile World Congress in februari werd de LG G5 aangekondigd en op 15 april ligt hij in de winkels. LG heeft ondertussen al plannen voor een nieuwere versie de Special- Edition/Small Edition

van de LG G5. De naam is onlangs vastgelegd in Zuid Korea het thuisland van LG. Wat er zo “special” is aan deze versie van de G5 is nog niet bekend. De normale G5 is voorzien van een Snapdragon 820-chipset met 4GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen dat met een micro SD kan worden uitgebreid. Het toestel heeft een scherm van 5,3 inch met een resolutie van 2560×1440 pixels. De LG G5 heeft de mogelijkheid om verschillende modules toe te voegen zoals een camera opzet stukje of een audio module van B&O. Er is een foto verschenen van het logo maar hieraan valt niet te zien hoe de SE eruit gaat zien en ook niet welke specificaties het toestel heeft. Er wordt wel gesproken van een secundaire batterij, dit kan betekenen dat hetzelfde concept van verschillende modules word toegepast.

LG G5 SE
Alleen de naam is vastgelegd, verder is er nog niets bekend

LG – Apple?

Apple heeft laatst ook een SE toestel gelanceerd. Het lijkt er op dat meerdere fabrikanten de vraag naar een kleiner toestel met volwaardige specificaties erkennen. De iPhone SE heeft een kleiner scherm dan de iPhone 6 maar is wel even krachtig. Ook Samsung is volgens de geruchten bezig met een kleine versie van haar vlaggenschip de Samsung Galaxy S7. Zou LG hetzelfde willen voor de G5. Al eerder kwamen er geruchten van een Lite versie van de G5 met 3GB RAM in plaats van 4GB en ook zou de chipset van een Snapdragon 820 veranderen in een Snapdragon 652.

Zou de Lite versie de SE versie zijn? Wat zijn jouw gedachten hierover, plaats ze in de reacties.

Bron: Kipris

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters