LG lekt de GD510, een goedkope touchscreentelefoon – Update

Een Brazilliaanse site heeft een nieuw toestel van LG gelekt. Het gaat om de GD510, een stijlvolle touchscreentelefoon die de concurrentie aan moet gaan met toestellen zoals de Samsung Star en de Samsung Corby.

LG GD510 spy-pic

De markt van goedkope touchscreentelefoons, die ooit gepioneerd werd door de LG Cookie, groeit steeds meer en ook LG wil weer een graantje meepikken uit deze markt. Nu wordt hij vooral overheerst door Samsung en Nokia met de Corby en de 5530 XpressMusic, maar LG bereidt een comeback voor als we een Braziliaanse site mogen geloven. De site heeft foto’s en informatie gepubliceerd over een nieuw LG-toestel onder de naam GD510. Het toestel is redelijk stijlvol en zal, te zien aan zijn indexering, niet veel gaan kosten.

Het toestel heeft een wqvga-touchscreen met een nog onbekende doorsnede en is uitgerust met een camera die een nog onbekend aantal megapixels zal kunnen schieten. Het toestel heeft daarnaast ook alle standaardfuncties zoals een mp3-speler, FM-radio en een geheugenkaartslot. De afmetingen zijn met 102x49x16 niet heel erg klein te noemen, maar het formaat blijft wel binnen de acceptabele grenzen. Het is nog niet bekend of het toestel naar Nederland gaat komen, maar gezien de positionering gaan we ervan uit dat dat wel gaat gebeuren. Wie weet kom je dit jaar dus wel een GD510 onder de kerstboom tegen.

LG GD510 spy-pic achterkant 

Update op 28/09/2009 om 16:50:

Volgens een reactie onder dit nieuwsbericht zal het toestel in het eerste kwartaal volgend jaar op de markt gaan komen. Daarnaast zou de verkoopprijs rond de 150 euro gaan liggen.

Bron: <a target=”_blank” href=”http://www.mobile-review.com/fullnews/main/2009/September/28.shtml#26421″ title=”Mobile Review”>Mobile Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. amjw -

    Je hebt het niet van mij, maar hij komt Q1/Q2 2010 en gaat ong. 150 euro kosten. En o ja, dat knopje rechts onderin beeld? Dat kan rood en groen oplichten, naar gelang wat je doet 🙂 En verders zeg ik nix :X

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

OnePlus 5

Vijf dingen die de OnePlus 5 nog beter zouden maken lees verder

LG V30

LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design Samsung Galaxy Note 8

Nostalgie: dit is de nieuwe Android klaptelefoon van Samsung lees verder

OnePlus 5

OnePlus 5 vs OnePlus 3T: dit zijn de vijf belangrijke verschillen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters