LG lekt de GD510, een goedkope touchscreentelefoon – Update

Een Brazilliaanse site heeft een nieuw toestel van LG gelekt. Het gaat om de GD510, een stijlvolle touchscreentelefoon die de concurrentie aan moet gaan met toestellen zoals de Samsung Star en de Samsung Corby.

LG GD510 spy-pic

De markt van goedkope touchscreentelefoons, die ooit gepioneerd werd door de LG Cookie, groeit steeds meer en ook LG wil weer een graantje meepikken uit deze markt. Nu wordt hij vooral overheerst door Samsung en Nokia met de Corby en de 5530 XpressMusic, maar LG bereidt een comeback voor als we een Braziliaanse site mogen geloven. De site heeft foto’s en informatie gepubliceerd over een nieuw LG-toestel onder de naam GD510. Het toestel is redelijk stijlvol en zal, te zien aan zijn indexering, niet veel gaan kosten.

Het toestel heeft een wqvga-touchscreen met een nog onbekende doorsnede en is uitgerust met een camera die een nog onbekend aantal megapixels zal kunnen schieten. Het toestel heeft daarnaast ook alle standaardfuncties zoals een mp3-speler, FM-radio en een geheugenkaartslot. De afmetingen zijn met 102x49x16 niet heel erg klein te noemen, maar het formaat blijft wel binnen de acceptabele grenzen. Het is nog niet bekend of het toestel naar Nederland gaat komen, maar gezien de positionering gaan we ervan uit dat dat wel gaat gebeuren. Wie weet kom je dit jaar dus wel een GD510 onder de kerstboom tegen.

LG GD510 spy-pic achterkant 

Update op 28/09/2009 om 16:50:

Volgens een reactie onder dit nieuwsbericht zal het toestel in het eerste kwartaal volgend jaar op de markt gaan komen. Daarnaast zou de verkoopprijs rond de 150 euro gaan liggen.

Bron: <a target=”_blank” href=”http://www.mobile-review.com/fullnews/main/2009/September/28.shtml#26421″ title=”Mobile Review”>Mobile Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. amjw -

    Je hebt het niet van mij, maar hij komt Q1/Q2 2010 en gaat ong. 150 euro kosten. En o ja, dat knopje rechts onderin beeld? Dat kan rood en groen oplichten, naar gelang wat je doet 🙂 En verders zeg ik nix :X

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters