LG maakt de G Pro 2 bekend met 5.9″-scherm

LG heeft zijn nieuwe vlaggenschip aangekondigd in de vorm van de LG G Pro 2. Het toestel beschikt over een 5.9″ Full HD-scherm en een Snapdragon 800-processor.

De fabrikant heeft de G Pro 2 nog voor aanvang van ’s werelds grootste telefoonbeurs aangekondigd. Het Mobile World Congress zal op 24 februari van start gaan in Barcelona waar LG het toestel aldaar ook aan de Europese pers zal laten zien. Desondanks is de G Pro 2 in eerste instantie bedoeld voor de Koreaanse markt, net als zijn voorganger. De verwachting is dat het toestel later dit jaar naar Europa zal gaan komen, al laat LG Nederland weten dat er voorlopig geen plannen zijn om het toestel naar Nederland te brengen.

De G Pro 2 beschikt over een 5.9″-scherm dat voorzien is van een Full HD-resolutie. Het schermoppervlak van het toestel komt daarmee dan ook uit op 77.2 procent in verhouding tot het frame van het toestel. De smartphone is daarnaast voorzien van een Qualcomm 800-processor die geklokt is op 2.3GHz. Ook is er 3GB aan ram aanwezig en draait al dit moois gelijk al op Android 4.3. De smartphone is ook voorzien van een 13-megapixelcamera die in 4k video’s kan schieten en warbij foto’s achteraf opnieuw scherp gesteld kunnen worden op een bepaald punt. Ook de speakers kunnen volgens LG bijzonder hard en zouden ook zuiverder geluid weergeven dan andere toestellen. In totaal moet de 1 watt speaker tot 30 procent meer geluid weergeven dan andere speakers.

Het design van G Pro 2 is afgeleid van de LG G2. Aan de achterkant van het toestel vinden we de twee volume-toetsen en de aan/uit-knop. Het toestel weegt 172 gram en is 8.3mm dik. LTE ondersteuning is ook standaard ingebouwd in het toestel en de smartphone zal in het wit, zwart en rood op de markt gaan komen.

LG G Pro 2 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters