LG maakt de G2 mini bekend

LG heeft de kleine variant van haar vlaggenschip aangekondigd; de G2 mini. Het toestel beschikt over minder hoogstaande specificaties dan het huidig vlaggenschip van LG.

LG G2 mini

De G2 mini is geen high-end smartphone zoals de Xperia Z1 Compact dat wel is. Het toestel beschikt namelijk over minder hoogstaande specificaties dan zijn grote broer, de LG G2. De LG G2 mini is voorzien van een 1.2GHz quadcore-processor, waarschijnlijk de Qualcomm Snapdragon 400-processor. Ook is er een kleiner scherm in het toestel aanwezig met een lage resolutie; het scherm meet 4.7″ en beschikt over een resolutie van 960×540 pixels. Het aantal pixels per inch komt daarmee uit op 234. Het toestel beschikt over een 8-megapixelcamera en 1GB aan ram. Ook is er een vervangbare 2440mAh batterij in het toestel aanwezig.

De smartphone is 9.8mm dik en zal gelijk op de lancering over Android 4.4 KitKat gaan beschikken met daaroverheen LG’s eigen UI. De kleine smartphone beschikt ook over 4G en kan overweg met alle 4G-netwerken in Nederland. Het toestel zal in de kleuren zwart en wit verkrijgbaar zijn zodra hij in april in de winkels beschikbaar is.

LG G2 mini 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. GrumpyJohn -

  dat vind ik nou weer zonde he, heb zelf de g2 en ben daar zeer tevreden over, maar vind het jammer dat als iemand die telefoon geweldig maar te groot vindt, gelijk moet inleveren op de specs bij een kleinere variant. doet sony het toch een stuk beter met de Z1/Z1 mini

   1. Dominick -

    Vind het niet alleen een gemiste kans, maar zelfs wel erg karig. Specs zijn niet beter dan de S4 mini, maar het toestel is wel ruim een half jaar later. En een 4,7"-scherm met een qHD resolutie is ook niet echt je van het.

   2. Quasimodo -

    Waarom zo negatief. Deze telefoon beweegt zich vrijwel zeker in een heel ander prijssegment. En mocht dat niet zo zijn dan miskleunt LG hier enorm.

   3. Dominick -

    Het gaat erom dat ze een midrange toestel hebben waar ze veel te veel van maken. Het is ongetwijfeld een prima midrangetelefoon, maar zet hem dan niet in de markt als een klein toestel dat zogenaamd net zo goed is als de G2. Los van het feit dat hij wel heel veel overeenkomsten heeft met de L90 maar waarschijnlijk zo honderd euro duurder wordt.

  1. Quasimodo -

   De prijs zal misschien wel de helft zijn van de door jou genoemde Z1 mini. Dus wat dat betreft is de vergelijking niet echt fair.
   Ik vind zelf de 'mini' aanduiding nogal vreemd gekozen.

   1. GrumpyJohn -

    heb het ook niet over de prijs etc, die zal zeker aangenaam zijn, bedoel alleen te zeggen dat veel mensen een bepaald toestel erg top vinden qua specs en mogelijkheden, maar simpelweg te groot vinden. dan is het mooi om diezelfde telefoon wat kleiner te kunnen krijgen. en ik vind eigenlijk dat je alleen van een mini kan spreken als het hetzelfde toestel is, maar dan kleiner. de lg g2 mini heeft namelijk niks met de lg g2 te maken, alleen qua vormgeving en de knoppen op de achterkant, verder is het gewoon een midrange smartphone….oh en bedoel uiteraard de Z1 compact 🙂

Is je iPhone langzaam? ‘Nieuwe accu maakt oude iPhones sneller’ lees verder

iPhone X Jony Ive

Jony Ive terug aan het roer van Apple’s ontwerpstudio lees verder

Microsofr Surface Phone

Opvouwbare Microsoft Surface Phone duikt op: Galaxy S9-killer? lees verder

Video en specificaties Samsung Galaxy A8+ (2018) gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S9

Je kunt de Samsung Galaxy S9 opladen met je… kleding? lees verder

Apple iPhone Xc iPhone X

Maak kennis met Apple iPhone Xc concept: goedkopere iPhone met bonte kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters