LG maakt de G2 mini bekend

LG heeft de kleine variant van haar vlaggenschip aangekondigd; de G2 mini. Het toestel beschikt over minder hoogstaande specificaties dan het huidig vlaggenschip van LG.

LG G2 mini

De G2 mini is geen high-end smartphone zoals de Xperia Z1 Compact dat wel is. Het toestel beschikt namelijk over minder hoogstaande specificaties dan zijn grote broer, de LG G2. De LG G2 mini is voorzien van een 1.2GHz quadcore-processor, waarschijnlijk de Qualcomm Snapdragon 400-processor. Ook is er een kleiner scherm in het toestel aanwezig met een lage resolutie; het scherm meet 4.7″ en beschikt over een resolutie van 960×540 pixels. Het aantal pixels per inch komt daarmee uit op 234. Het toestel beschikt over een 8-megapixelcamera en 1GB aan ram. Ook is er een vervangbare 2440mAh batterij in het toestel aanwezig.

De smartphone is 9.8mm dik en zal gelijk op de lancering over Android 4.4 KitKat gaan beschikken met daaroverheen LG’s eigen UI. De kleine smartphone beschikt ook over 4G en kan overweg met alle 4G-netwerken in Nederland. Het toestel zal in de kleuren zwart en wit verkrijgbaar zijn zodra hij in april in de winkels beschikbaar is.

LG G2 mini 
Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters