LG maakt de LG BL20 NewChocolate officieel

LG heeft eindelijk de nieuwe Chocolate-telefoon officieel gemaakt. De LG BL20 was al veelvuldig te zien op verschillende podia echter heeft LG nu dan ook daadwerkelijk alle informatie van het toestel vrijgegeven.

LG BL20 NewChocolate

LG heeft eindelijk zijn BL20 NewChocolate officieel gemaakt. Nadat de producent al de nodige video’s, boekjes, foto’s en andere spullen via omwegen had vrijgegeven is het toestel nu eindelijk in zijn volle glorie te bewonderen. De nieuwe BL20 was al even te zien op de IFA-beurs en op de dealershow van LG waardoor wij al de eerste ervaringen met het toestel konden melden. Vandaag is echter duidelijk geworden dat de BL20 een 2,4″-scherm krijgt met een 5-megapixelcamera van Kreuznach-Schneider die zijn werk prima doet. De BL20 is net als de BL40 een stijltelefoon en mag zich dan ook een waardige opvolger noemen van de oude Chocolate-serie. LG meldt ook dat het toestel de beschikking krijgt over UMTS/HSDPA en dat het daarnaast slechts 119 gram gaat wegen. Ook is duidelijk dat het hier om een quad-band-telefoon gaat zodat hij prima mee kan komen met de huidige standaarden. De volledige specificaties van de BL20 kun je hier vinden.

LG laat weten dat het toestel in oktober op de markt moet gaan komen en een adviesprijs krijgt van 269 euro. LG Nederland heeft het toestel nog niet officieel gemaakt maar dat kan niet lang meer duren.

LG BL20 NewChocolate

 

LG BL20 NewChocolate

 

LG BL20 NewChocolate

 

LG BL20 NewChocolate

 

LG BL20 NewChocolate

 

LG BL20 NewChocolate

 

LG BL20 NewChocolate

 

Bron: LG

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters