LG maakt de LG GD510 officieel en biedt als optie een zonnepaneel erbij

LG heeft vandaag de nieuwe mid-range touchscreen-telefoon aangekondigd die onder de noemer LG GD510 bekend zal staan. LG geeft bij het toestel als optie een backcover waarop een zonnepaneel is gemonteerd zodat consumenten het toestel middels de zon kunnen opladen.

LG GD510

LG heeft vandaag de onlangs uitgelekte LG GD510 officieel gemaakt. Het toestel wordt gezien als de opvolger van de Cookie en zal in het zelfde segment als het toestel geplaatst gaan worden. De GD510 is LG’s antwoord voor de Samsung Corby die onlangs geïntroduceerd was door zijn concurrent. Het toestel heeft een strak uiterlijk en beschikt daarnaast over een 3-inch touchscreen en een 3-megapixelcamera. Het toestel is opgebouwd uit geborsteld aluminium en heeft daarnaast ook 8GB intern geheugen. LG bied daarnaast ook de optie om een andere backcover op het toestel te zetten waarop een zonnepaneel gemonteerd is. Hierdoor kunnen consumenten het toestel in de zon opladen. Onduidelijk is echter wat de meerprijs is van de cover aangezien het toestel zelf al relatief goedkoop zal worden. Ook de GD510 zal over het S-Class OS beschikken zoals de Arena dat ook heeft.

LG laat weten dat het toestel eind oktober op de markt zal gaan komen voor een prijs die tussen de 150 en 200 euro komt te liggen. LG Nederland heeft het toestel nog niet bekend gemaakt en onduidelijk is nog wanneer we hem precies in ons land kunnen gaan verwachten.

LG GD510

 

LG GD510 zonnenpaneel

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters