LG maakt de LG GD510 officieel en biedt als optie een zonnepaneel erbij

LG heeft vandaag de nieuwe mid-range touchscreen-telefoon aangekondigd die onder de noemer LG GD510 bekend zal staan. LG geeft bij het toestel als optie een backcover waarop een zonnepaneel is gemonteerd zodat consumenten het toestel middels de zon kunnen opladen.

LG GD510

LG heeft vandaag de onlangs uitgelekte LG GD510 officieel gemaakt. Het toestel wordt gezien als de opvolger van de Cookie en zal in het zelfde segment als het toestel geplaatst gaan worden. De GD510 is LG’s antwoord voor de Samsung Corby die onlangs geïntroduceerd was door zijn concurrent. Het toestel heeft een strak uiterlijk en beschikt daarnaast over een 3-inch touchscreen en een 3-megapixelcamera. Het toestel is opgebouwd uit geborsteld aluminium en heeft daarnaast ook 8GB intern geheugen. LG bied daarnaast ook de optie om een andere backcover op het toestel te zetten waarop een zonnepaneel gemonteerd is. Hierdoor kunnen consumenten het toestel in de zon opladen. Onduidelijk is echter wat de meerprijs is van de cover aangezien het toestel zelf al relatief goedkoop zal worden. Ook de GD510 zal over het S-Class OS beschikken zoals de Arena dat ook heeft.

LG laat weten dat het toestel eind oktober op de markt zal gaan komen voor een prijs die tussen de 150 en 200 euro komt te liggen. LG Nederland heeft het toestel nog niet bekend gemaakt en onduidelijk is nog wanneer we hem precies in ons land kunnen gaan verwachten.

LG GD510

 

LG GD510 zonnenpaneel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. josj -

    Vorig jaar heb ik de Samsung Omnia i900 aangeschaft, een WM toestel met belachelijk veel mogelijkheden, en een touchscreen wat toen nog niet een gemeengoed was.

    Door de de grote variëteit aan toestellen van de merken Samsung en LG die nu per week zo ongeveer uitkomen, welke allemaal qua uiterlijk erg lijken op elkaar, heb ik het gevoel dat er teveel gefocust gaat worden op deze voor de aanbieder natuurlijk erg grote markt. Maar er komen nu zoveel modellen uit, dat er niet echt meer onderscheidt uit halen valt. In plaats van een alles-in-één toestel, komen ze met een alles-in-een-apart-toestel.

    Een LG klinkt bij in de oren als een telefoon die graag bij de grote boys wil horen, maar dat nooit zal worden omdat deze nog nooit met iets baanbrekends nieuws zijn gekomen. (misschien afgezien van dat breedbeeld apparaat nu..)

    Samsung heeft erg mooie technieken, maar de service van het merk is dan weer zeer matig. Daarbij is mijn toestel nu dus ruim een jaar oud, maar een nieuwe firmware zal er niet meer komen. Als ik dit dan even vergelijk met bijvoorbeeld een Iphone 3G(s) welke waarschijnlijk de komende tijd nog lekker een update kunnen verwachten om bugs er uit te halen, of een nieuwe apps te kunnen plaatsen, doet een merk als Samsung dat niet. Want dat zal niet passen in het plaatje van winstgevendheid….. Ik ben benieuwd naar wat Maemo gaat doen, hoe een app-store zich daar ontwikkelt, en hoe ze daar met updates omgaan….

    Al met al ben ik nog wel tevreden met de Omnia, maar speciaal is hij gewoon niet meer. Ondanks het feit dat deze telefoon meer mogelijkheden biedt dan de meeste nieuwe telefoons die van Samsung uitkomen, hij onderscheidt zich, in ieder geval qua uiterlijk er niet meer van. Om even een Top Gear quote te gebruiken, Wanneer je een Nissan R35 GT-R zou kopen, en op een feestje wordt je gevraagd wat voor auto je hebt, dan zou je moeten zeggen….Euh, een nissan, maar het is een hele speciale….

    Veel tekst, weinig wol, ik weet het, maar ik moest het even kwijt 😉 :X

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters