LG maakt de LG GD880 Mini officieel

Nadat LG meerderen malen de GD880 had gelekt is het toestel vandaag dan eindelijk officieel gemaakt door de producent. De Mini beschikt over een 5-megapixelcamera, HSDPA en GPS.

De afgelopen weken is de nieuwe telefoon van LG genaamd e GD880 Mini veelvuldig uitgelekt. Nadat vandaag nog bekend was geworden dat LG het toestel volgende week in Barcelona gaat laten zien, heeft de fabrikant vandaag opeens besloten om de telefoon officieel te maken. De Mini heeft een 3.2-inch touchscreen en is gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast weet LG te melden dat er een 5-megapixelcamera op het toestel zit en een FM Radio. De Mini zal een mid-range telefoon gaan worden volgens LG maar desondanks heeft de producent er ook WIfi, HSDPA en aGPS in gestopt. De fabrikant weet tot slot te melden dat ook hier waarschijnlijk haar SNS-applicatie op gezet zal gaan worden om socialmedia te ondersteunen.

De Mini komt eind maart naar de winkels toe in ons land en zal ongeveer 300 euro gaan kosten. De telefoon is nog niet officieel bekend gemaakt door LG Nederland maar duidelijk is inmiddels wel dat Vodafone Nederland het toestel gaat verkopen.

LG GD880 Mini 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters