LG maakt haar eerste Windows 8-tablet bekend

LG heeft haar eerste Windows 8-tablet aangekondigd. De tablet is voorzien van een uitschuifbaar toetsenbord en een Intel-processor.

LG heeft meerdere Windows 8-apparaten bekend gemaakt, waaronder een computer en een tablet. Volgens de fabrikant is haar eerste Windows 8-tablet erg krachtig en handzaam. Het apparaat heeft een 11.6-inch IPS-scherm en een Clover Trail-processor van Intel. Deze H160-tablet loopt dan ook op Windows 8 Pro en zal daarmee duurder zijn dan de RT-tablets. Wat opvalt is dat ook LG ervoor gezorgd heeft dat er een uitschuifbaar toetsenbord onder de tablet gemonteerd is.

Veel specificaties heeft LG niet bekend gemaakt. Desondanks laat de fabrikant wel weten dat de tablet 15.9mm dik is en voorzien is van een USB-poort en een HDMI-poort. Ook kan er een Micro-SDHC kaart in de tablet. LG belooft verder dat de batterij 10 uur mee zal gaan op een enkele lading.

LG heeft nog geen prijzen bekend gemaakt van de tablet en daarnaast is ook onduidelijk wanneer hij exact verkrijgbaar zal zijn. De verwachting is eind november.

LG H160 tablet

 

Bron: The Verge

tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Marc Eversdijk -

   Ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen van een LG, maar wat een mooi apparaat! Het schuifsysteem is ook leuk gevonden, mits je de positie van het scherm kan aanpassen.

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters