LG maakt haar tweede tablet bekend: de Optimus Pad LTE

Fabrikant LG heeft haar tweede tablet officieel bekendgemaakt. De nieuwe 8.9-inch variant beschikt over LTE, een snellere processor en Android 3.2.

De nieuwe LG Optimus Pad LTE heeft een paar verbeteringen mee gekregen tegenover zijn voorganger die bijna exact een jaar geledenwerd gepresenteerd. De tablet zal volgens Engadget over een 8.9-inch touchscreen beschikken met een resolutie van 1280 x 768 pixels. Daarnaast zal er een dualcore 1.5GHz-processor in de tablet aanwezig zijn die het zware werk voor zijn rekening zal nemen. De tab heeft een 8-megapixelcamera aan de achterkant en een 2-megapixelcamera aan de voorkant.

Wat opvalt is dat de tablet erg veel op zijn voorganger lijkt, maar dan zonder de 3D-camera en het 3D-scherm. De tablet zal met Android 3.2 geleverd worden en naar verwachting later dit jaar de update naar 4.0 krijgen. De tablet is vooralsnog alleen voor Zuid-Korea aangekondigd. Onduidelijk is nog of LG plannen heeft om de tablet in andere delen van de wereld te gaan verkopen.

LG Optimus Pad LTE 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters