LG maakt nieuwe touchscreentelefoon bekend: KM555E

LG heeft vandaag, via zijn Oekraïense site, een nieuwe touchscreentelefoon bekendgemaakt. Deze KM555E moet een soort goedkope versie van de Arena worden.

LG KE555E

Mediatelefoons blijven een opkomst maken, zeker in combinatie met een touchscreen. LG heeft vandaag weer een nieuwe telefoon aangekondigd in de mediaserie, stilletjes via de Oekraïense website van de producent. Het toestel krijgt de naam GM555E en toont duidelijke gelijkenissen met de wat oudere high-end LG Arena. Zo heeft het toestel dezelfde touch-toetsen onder het scherm en een soortgelijke dunne rand waar de toetsjes aan de zijkanten uit gevormd zijn. Natuurlijk zal het toestel wel goedkoper worden en is het de bedoeling dat het samen met de LG GD510 de Cookie gaat opvolgen.

De GM555E heeft echte mid-range specificaties, we verwachten dat het toestel rond de €200 zal gaan kosten. Het toestel is bijvoorbeeld uitgerust met UMTS en HSDPA. De telefoon heeft daarnaast een 3-megapixelcamera, WQVGA-scherm en natuurlijk is hij als lid van LG’s mediafamilie voorzien van een muziekspeler, FM-radio en videospeler. Het toestel zal op de bekende S-Class interface gaan draaien en moet ergens begin 2010 op de markt komen. Of dat ook in Nederland zal zijn is nog niet bekend, maar daar gaan we wel van uit.

Bron: Mobile Review

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters